Mam taki problem przy instalacji wybieram skókę Cinematix a mimo to mam tą standardową. W programie nie mogę zmienić skórki bo jest nieaktywna ta funkcja mimo, że w katalogu AllPlayer jest ta skórka Cinematix. Gdy ściągnąłem inną skórkę wyskoczył błąd i musiałem przeinstalować program. Macie jakieś pomysły???
Spróbuj odinstalować ALLPlayera, usunąć cały jego folder i zainstalować ponownie.
PS: Polecam znacznie poprawioną wersję ALLPlayera v4.5
Robiłem tak. ale w nowej wersji napisy które są dopasowane napiprojektem są bardzo duże a w tym starym są ładne, małe tak jak by były złączone z filmem chyba, że masz pomysł jak tak zrobić?
Wielkość napisów można ustawić poprzez kliknięcie i przytrzymanie ich (tak jak do przesunięcia) i zmniejszyć lub powiększyć kręcąc kółkiem myszy.
Alternatywnie gdy ktoś nie ma myszy z kółkiem to można też ustawić wielkość napisów (i nie tylko) w ustawieniach programu -> napisy -> ustawienia czcionki.
Ewentualnie można jeszcze włączyć w ALLPlayerze funkcję Napisy przez filtr (filtry -> ALL Video Filter -> Napisu poprzez filtr).
ALLPlayer ma spore możliwości choć mało kto o tym wie, polecam korzystać z poradników na http://www.allplayer.org/pl/tips