Allplayer 4.5 - nie dzała fullscreen


(Weglud) #1

Witam.

Mam zainstalowanego Allplayera v 4.5, na Windows 7, 32-bity

Filmy trochę sie przycinają w noramlym odtwarzaniu a w fullscreenie nie ma obrazu, leci tylko dzwiek.

Dane techniczne :

  • 1GB RAM

-procesor 1.81 GHz

Proszę pilnie o pomoc.


(kosti1) #2

niestety nie obejdzie się bez zmainy programu ,masz za kipeski sprzęt jak na windows 7,nie napisałes jaką masz karte ,ale podejrzewam,że też nie za dobrą,a allplayer jest niestety wymagający,proponuję ci zmiane programu na sub edita+ kodeki typu k-lite mega codec pack lub ewentualnie na kmplayer bez kodeków bo ma wbudowane


(Weglud) #3

niedawno zmienialem dysk twardy i facet ktory sie tym zajmowal powiedzial ze spokojnie moge miec win7 u siebie, wiec o co chodzi?

-- Dodane 28.11.2010 (N) 12:28 --

zainstalowalem Subedita i kmplayera

w subie leci tylko dzwiek a km pojawiaja mi sie dwa male obrazy w dziwnych kolorach

o co chodzi?


(kosti1) #4

tyko dzwięk to znaczy że nie masz kodeków zainstaluj to http://www.dobreprogramy.pl/KLite-Mega- ... 18588.html problem powinien zniknąć


(Protofik+Dobreprogramy Pl) #5

Weź go już do swojego komputera nie dopuszczaj. Pojedynczy procek i 1GB ram na 7 czy nawet Vistę to za mało.

A co kodeków. Klite instaluje się jak chce się szybko coś zainstalować byle tylko grało.

Jak chcesz dobre kodeki to zainstaluj: (w tej kolejności)

Realalternative

CCCP

Coreavc

Quicktime Alternative

A następnie wejdź w panel ustawień CCCP i ustaw kodek H.264 na CoreAVC.

Wtedy wszystkie filmy otworzysz w Media Player Classic.

Pozdrawiam


(Weglud) #6

dzieki za odp