Witajcie drodzy forumowicze,
w poprzednim moim temacie rozwiązałem problem domniemanych “artefaktów” z czego wyniknął kolejny - ten właśnie. Mianowicie w ciągu tygodnia zainstalowałem Catalysta 4-krotnie (13.x > 14.4 > 14.7 Beta > 14.4)
Jednakże odpalając dzisiaj komputer i chcąc wejść do Catalysta ten wywalił komunikat, że plik został przeniesiony (.exe) i nie mogłem go odpalić, więc odinstalowałem go ponownie, usunąłem wszystkie foldery z dysku systemowego i zainstalowałem na czysto. Skutki są takie, że karta graficzna w Menedżerze Urządzeń to podstawowa karta graficzna Microsoft (co ciekawe - tak samo nazywa się w GPU-Z, z tym że ten drugi pokazuje prawidłowe dane dla niej, jest to MSI R9 280X), dodatkowo nie mam .exe do odpalenia Catalysta, a w tle nie chodzi żaden jego proces.
Jak mam przywrócić CCC do działania?
Pozdrawiam.
EDIT: Żeby było prościej odinstaluje CCC. Pokierujcie proszę co mam zrobić jak nie mam sterów, żeby było dobrze, może sam robię coś źle.
Ku mojej jakże wielkiej uciesze sterowniki z płyty tworzą folder ATI na dysku C i nic poza tym. Karty nie wykrywa, pliku .exe dalej nie ma.