Android 4.1.2 dla Galaxy mini II

Znów pewnie informacje od dobrego pana konsultanta. Nie zostaje nic jak czekać… Ten kto ma telefon od operatora (np: T-Mobile,Play, Orange, Plus) poczekają dłużej, a Ci bardziej niecierpliwi (i tu jestem ja :smiley: ) wgrają “czysty” soft.

No ja mam niestety od operatora “Plus”. No nic pozostało czekać czy data się potwierdzi. Szczerze to nie mogę się doczekać :slight_smile:

Zawsze możesz odinem wgrać,czysty bez syfu od operatora.

Ja np jadę na Rhan’s ICED PLUS v3.2.5 , bardzo dobry romik.

@Pixel

Daj jakiś link?

Chodzi ci o czysty rom czy Rhan’s ICED PLUS v3.2.5 ?

przemek8423 odbierz PW.

Dobra panowie jest 16. Jak ktoś będzie miał wieści to prosił bym o podzielenie się nimi

Miłego dnia :lol:

Qla123

Widzę chyba każdy siedzi i czeka jak na zbawienie z JB :smiley: I jestem ciekawy jeżeli już by była aktualizacja to czy przez OTA czy daremnego Kies’a.

Jak się pojawi aktualizacja to chyba najszybciej na http://samsung-updates.com/device/?id=GT-S6500D ,OTA pewnie sporo później.

@Pixel

Właśnie spoglądam przez jakieś pół dnia na stronę którą podałeś i jak nie było ta nie ma :frowning:

No to jeszcze się chyba napatrzysz zanim wyjdzie JB na miniacza.Ale jeżeli ją śledzisz to zapewne zauważyłeś że dzisiaj wyszła aktualizacja na miniacza dla Ruskich ale 2.3.6 ,a np dla Ace 2 wyszła 4.1.2 już z miesiąc temu dla Portugalii ,jednak dla Polski nadal nie ma.

No właśnie widziałem że dla Ruskich dali dzisiaj 2.3.6 ,a z Ace 2 też jest głośno. Samsung to se chyba kpiny robi z ludzi. No ale kaska za to fajnie pachnie :lol:

Siemka. Napisałem do Samsunga w sprawie JB. Poniżej odpowiedź:

Numer referencyjny Klienta: 2710298703

Numer odpowiedzi Email: 2114675357

Przy kontakcie z infolinią prosimy o powołanie się na Nr Klienta.

Dziękujemy za kontakt z Centrum Obsługi Klienta Samsung.

Uprzejmie prosimy o nie odpowiadanie na ten email, gdyż bezpośrednia odpowiedź zwrotna nie dotrze do naszych konsultantów.

W przypadku dalszej korespondencji prosimy o ponowne użycie formularza kontaktowego znajdującego się na stronie internetowej: www.samsung.pl, w zakładce ‘kontakt z nami’.

Szanowny Kliencie

W imieniu firmy Samsung, serdecznie dziękujemy za kontakt.

W odpowiedzi na zgłoszenie pragniemy poinformować:

Na dzień dzisiejszy dla telefonu o oznaczeniu modelowym GT-S6500 Samsung Galaxy Mini 2 najnowszą wersją oprogramowania jest Android 2.3.6.

Do tej pory nie było udostępnionej żadnej nowej aktualizacji. Nie posiadam również informacji kiedy takowa będzie wydana dla wyżej wymienionego telefonu.

Ze swojej strony zapraszam Pana na naszą stronę internetową: www.samsung.com/pl, oraz na fanpage na facebook’u (Samsung Polska) - może Pan na nich obserwować nowości związane z naszymi telefonami.

Z chęcią udzielimy odpowiedzi na ewentualne następne pytania.

Z poważaniem

Martyna Archacka

Centrum Obsługi Klienta

Samsung Electronics Polska Sp. z o. o.

tel: 0 801 1SAMSUNG

0 801 172 678 (pon.-pt. 8-20, sob. 8-17)

www.samsung.pl

@czuczu

No to żeś teraz pocieszył :cry:

Samsung tak zawsze robi nawciska telefonów a potem wypina się.:smiley: Ci co kupili i9000 ma tak samo głęboko gdzies:P

Lecą w kulki. W sumie nie dowiedziałem się niczego nowego. Po cholerę ci ludzie tam siedzą jak nic nie wiedzą:-)

Poczekamy, zobaczymy. Panowie a nie wiecie jak z Cyanogenmod na mini 2 ??

Nie wydali najnowszego Androida dla Galaxy S, dla Galaxy S2 również nie ma najnowszego Androida 4.2, a myślisz że dla telefonu niskiej półki dadzą aktualizacje skoro użytkowników którzy zapłacili po kilka tysięcy jawnie olewają i mają głęboko w nosie ?

Telefony które nie mają dwóch rdzeni nie dostaną aktualizacji do JB…

Nie będę czekał już na żaden oficjalny JB od operatora. Może ktoś poda jakiś link do Cyanogenmod dla S6500D. Tylko najlepiej jakby był taki w którym działa kamera,bo czytałem,że w niektórych nie. Najlepiej jakby to było z jakimś dobrym poradnikiem krok po kroku bo trochę zielony w tym jestem :smiley:

http://forum.android.com.pl/f665/