Telefon jest mało popularny. Nawet na forum xda nic nie ma nt. aktualizacji.
Znalazłem to ale czy bezpieczne i działa. Nie mam pojęcia.
Kitas5
(Kitas5)
23 Luty 2016 08:19
Jakieś oszustwo. Zanim pobierzesz wypełnij ankietę podając numer. Jak nic ktoś chce wcisnąć subskrypcje smsowe.
Po kliknięciu w dowolną usługę po której miało pobrać plik:
Usługa Jamster Premium jest to usługa subskrypcyjna (opłata wynosi 6,15 PLN brutto/SMS, otrzymasz 3 SMS/tydzień, w poniedziałek, wtorek i piątek ok. godz. 14.00). Jej warunki określa regulamin. Zapisz się do naszego serwisu, a w każdym tygodniu otrzymasz dostęp do portalu multimedialnego – możesz pobierać za 9 kredytów. Łaczny miesięczny koszt to: 78,30 PLN brutto. Dodatkowo po rejestracji w Usłudze, Usługobiorca otrzyma jedną płatną wiadomość w cenie 6,15 PLN brutto. Aby uruchomić usługę, wyślij SMS o treści START PREMIUM pod numer 60518. Uwaga: nie musisz wysyłać SMS-a, jeśli jesteś abonentem sieci T-Mobile, lub PLUS. Wystarczy, że klikniesz przycisk AKTYWUJ TERAZ na stronie potwierdzającej zamówienie. Rezygnacja z usługi: wyślij STOP PREMIUM na numer 60518 (T-MOBILE/ORANGE/PLUS/PLAY koszt SMS wynosi 0 PLN). Koszt otrzymywanych wiadomości nie obejmuje kosztów połączenia WAP, które jest naliczane zgodnie z taryfą danego operatora sieci komórkowej. Połączenie WAP jest konieczne dla pobrania otrzymanych w ramach subskrypcji elementów. Usługodawcą jest firma freenet digital GmbH, Karl-Liebknecht-Str. 32, 10178 Berlin, Niemcy. Więcej informacji T&C: http://www.jamster.pl/info/conditions . Chcę skorzystać już teraz i dlatego nie będę mieć prawa odstąpienia. Wiem jednak, że mogę zrezygnować z usługi w każdej chwili. Reklamacje: reklamacje@mobiltek.pl , lub od poniedziałku do piątku w godzinach 10:00 – 15:00 pod numerem 12 44 66 901.Informacje o naszej usłudze
@MacGregor szukałem też na mojego LG aktualizację do Androida 5. Znalazłem tą samą stronę, którą podałeś. Na forum xda można dowiedzieć się, że ta strona to tylko i wyłącznie ściema. Warto uważać, na tego typu strony.