Cześć, nie wiem czy piszę w dobrym dziale także jak coś to sorka. Jestem użytkownikiem pewnego forum i chciałbym móc wrzucić tam jakby to określić… interaktywną książkę- by każdy jej mógł używać. Tylko żeby to działało jak obrazek, a nie żeby trzeba było wchodzić na jakieś strony. Chciałbym móc w 100% utworzyć jej oprawę graficzną… to tyle.
Byłoby prościej jakbyś napisał co już zrobiłeś i z czym masz problem.
No mam oprawę graifczną w postaci pojedynczej strony i okładki książki. I tekst. No i tyle… jestem kompletnie zielony w tym temacie.
może wrzuć to we flash? dorób przyciski do zmiany stron i wsio.
Nie może tylko na pewno, inaczej niż we flash na nie swoje forum nie wrzucisz O ile oczywiście forum umożliwia wstawianie flash.
Nie umiem.
To zapłać komuś kto zrobi to za Ciebie.
Nie mam zamiaru.
No to z książki nici.
Na razie nikt pomocy nie udzielił. Chcę się dowiedzieć JAK to zrobić : ).
No przecież pisali, że we flash musisz to zrobić. Wpisz w google i szukaj tutoriali.
No dobra, http://lmgtfy.com/?q=flash+poradniki
Nie wiem, czy udajesz, czy jesteś tak mało kumaty, ale nie napisałem tu tematu by dostać linki do poradników, które każdy może znaleźć. Szukam tutaj dokładnej odpowiedzi na pytanie czyt. krok po kroku co zrobić/wkleić, czym scalić, jak zapisać. Wiem, że są na necie do tego już gotowe kody tylko ja jestem kompletnym laikiem… ale uczenie się od podstaw dla jednej pierdoły jest śmieszne.
Nie wiem, czy udajesz, czy jesteś tak mało kumaty, ale tutaj nikt za Ciebie tego nie zrobi. Forum jest od pomagania, fakt, ale nie od odwalania za kogoś całej roboty. Nie chcesz się uczyć - Twoja sprawa, zapłać komuś kto zrobi to za Ciebie.