Anno 1602 nie chodzi na xp

Mam orginalna wersje gry ale nie chodzi mi Anno 1602 jak to uruchomic??

prawy przycisk myszy na pliku. Wybierasz Zgodność - Uruchom ten program w trybie zgodności Win98/Me.

Robiłem tak i nic

a może jest w necie jakiś patch pozwalający na uruchomienie gry pod XP ? :? Napisz dokładnie jaki komunikat Tobie wyskakuje 8)

asterisk wróżką jestem czy cio? Jak w takim razie piszesz ze ma wymagania XP to problem leży po stronie sprzętu 8)

Punisher_pl , ponieważ nie napisałeś, jaki tak właściwie masz problem (gra się nie uruchamia, nie daje się zainstalować czy też masz jakieś błędy), podaję ci linka do FAQ polskiego wydawcy.

http://www.cdprojekt.info/pomoc_lista_full.asp?gid=171

Jeśli nie znajdziesz tam rozwiązania, zawsze możesz spróbować zgłosić problem i poczekać na odpowiedź.

Pisze ze nazwa jest za długa lub nie prawidłowa

a i podczas instalacji to sie dzieje a sprzet mam dobry

a próbowaeś zreinstalować ???

spóźniłem się o sekundke :shock: nie pisz postu pod postem :x :x :x

może płyta porysowana,może jak ktoś ma tą gierke to po.zycz od niego płytkę i z innej spróbuj

No to wszystko wydaje się jasne. W linku który ci podałem, jako pierwszy widnieje właśnie ten problem i rozwiązanie do niego.

Juz mi sie udał znalazłem inny sposób.Dzięki za pomoc 8)

A może tak pochwalisz się tym “sposobem” jako wskazówka dla innych userów :?

A od czego jest Google ?

Najpierw skopiowałem Cała gre na dysk.Tam jest folder na plycie Anno 1602 i w nim gra .No i ściągnołem cracka no-cd a raczej mam ich 6 róznych wszystkich nie próbowałem ale przy 3 pierwsZych wyskakiwał bład po 10 minutach więc nic z tego chyba. :-x