Anomalie- Toshiba Satellite A300D


(Avorek19) #1

Posiadam Toshiba Satellite A300D, od samego początku wgranym systemem była Vista.

Dokonałem zmiany systemu i zainstalowałem system Windows 7 64bit

Wgrałem system, zainstalowałem sterowniki i przy ponownym uruchomieniu w momencie wgrywania systemu, wywalało bład z niebieskim ekranem który szybko znikał i powodował restart. Uruchomiłem zalecane szukanie błędu "jednak nic nie znaleziono". Zainstalowałem system ponownie i zauważyłem ze po wgraniu samych sterowników do karty dźwiękowej znów po ponownym uruchomieniu wystąpił błąd. Ponowna instalacja win 7 tym razem bez instalowania sterownikow do dziwięku. Trzy krotnie laptop się uruchomił poprawnie jednak potem znowu błąd. Zrobiłem zdjęcie niebieskiego ekranu. Co ciekawe teraz znów toshiba włączyła się poprawnie. Jednak obawiam się że to nie koniec moich problemów. Aktualnie schemat wygląda następująco, uruchomienie-bład, ponownie uruchomienie (normalnie windowsa) i wszystko się włącza. wyskakuje komunikat po uruchomieniu który zamieszczam jako 2 i 3 miniaturkę.

Będę wdzięczny za jakieś sugestie lub rady tak aby doprowadzić toshibe do porządku.

9328287700_1298058378_thumb.jpg

7778373900_1298058918_thumb.jpg9976319000_1298058919_thumb.jpg

-- Dodane 18.02.2011 (Pt) 22:30 --

Posiadam Toshiba Satellite A300D PSAHCE.

Dorzucam jeszcze jedno zdjęcie z konsoli "naprawiania systemu" którą mogę uruchomić bo błędzie (bluescreenie).

Jest wzmianka o pliku rozruchowym czy możliwe że coś jest nie tak z moja płytą z Win7 ? Przyznam szczerze że na jednym z komputerów, których instalowałem system również był problem poniewaz komputer raz na jakiś czas sam się wyłączał.

Proszę o pomoc.

3229068900_1298064542_thumb.jpg