Istnieje antena do modemu Cat,6 z częstotliwościami z tematu? Chodiz mi o taką zewnętrzną do Asus 4G-Ac68U Mimo?
Czy można gdzieś kupić ten router, który daje w pakiecie Net Box Play, ten zewnętrzny w cat.12 od Huaweia?
Istnieje antena do modemu Cat,6 z częstotliwościami z tematu? Chodiz mi o taką zewnętrzną do Asus 4G-Ac68U Mimo?
Czy można gdzieś kupić ten router, który daje w pakiecie Net Box Play, ten zewnętrzny w cat.12 od Huaweia?
A ja widzę tylko chamstwo i brak kultury.
Myślisz że każdy tutaj siedzi za free 24/7 bo wielmożny pan garoz zażyczył sobie pomocy i jednego dnia spokojnie nie może wyczekać?
Nikt nam nie płaci za dzielenie się wiedzą tutaj więc szanuj ludzi którzy marnują swój wolny czas na pomoc innym.
Chamstwo?? Ciekawe, że inni coś zapytają i mają odpowiedź, a ja zawsze muszę czekać jak coś spytam. Kiedyś też coś spytałem i tydzień czekałem więc nie drażnij “psa”.
Załóż nowe konto i udawaj “sierotkę Marysię”? Albo nie, bo szybko skojarzą cię z tą propozycją.
Założę dla was nowy temat Gnebienie forumowiczów. Będziecie szczęśliwi i wreszcie się wyzyjecie zamiast pomagać i doradzać bo w tym co poniektórzy tutaj przebijają wszystko i wszystkich w SPAM-owaniu.
Aha, to poprzednie konta straciłeś/skasowałeś, bo się forum uwzięło? Bije od Ciebie chamstwo i drobnomieszczaństwo jak się patrzy. Rób tak dalej to kolejne konto zamilknie.
I nie spamuj flagami do moderacji jak ktoś chce Cię najzwyczajniej w świecie upomnieć czy naprostować za postawę roszczeniową.
Najlepiej sobie znaleźć kozła ofiarnego i bez przerwy upominać, pouczać, wychowywać tak, żeby robił i chodził w zegarku tak jak mu na forum zagrają. Co to komuna, ZSSR, że zakaz wypowiedzi własnego zdania? Mamy państwo demokratyczne i wolność słowa nie tylko w mówieniu, ale też pisaniu i jak się nie podoba to się nie odzywać, bo nikt nie zmusza.
Każdego może na maksa zirytować i wkurzyć ciągle pouczanie i ustawianie pod kogoś, żeby robił tak jak mu zagrają. Regulamin forum, przy wolności słowa jest nie ważny.
Dostanę jakąś odpowiedź w temacie?
Proszę zamknąć temat bo nikt nie odpowiada.