Potrzebuje pomocy. Przypałętało się to cholerstwo i nie moge sie go pozbyc. avast nie daje rady. instrukcje z watku viewtopic.php?f=2&t=228918&start=0&st=0&sk=t&sd=a rowniez nie dzialaja - unlocker nie daje rady uwolnic procesow.
do tego mam ograniczone pole do dzialania - kompa moge uruchomic tylko w trybie awaryjnym.
Bylbym wdzieczny gdyby ktos sie mna zajal i pomogl mi przywrocic kompa do zycia.
dzieki za pomoc ale nie moge tyle czekac, przyjechalem specjalnie do domu rodzinnego zalatac problem z tym kompem i jeszcze dzis chcialbym wrocic do siebie wiec nie moge tak dlugo czekac dlatego bardzo prosze kogos o sprawdzenie jak najszybciej i pomoc w rozwiazaniu tego problemu.
W dniu02.07.2008, o godzinie20:14został dopisany post przez coobraa
zapisz jako CFScript.txt (zapisz by ikonka CFScript.txt była obok ikonki ComboFix.exe) >> Przeciągnij i upuść ikonkę CFScript.txt na ikonkę ComboFix.exe
dzieki wszystkim za pomoc i bez urazy ale nie wiem kogo sluchac wiec gdybyscie ustalili kto mi pomoze
jednak zanim sie zorientowalem ze napisal to nie gutek tylko leon wkleil posta to zdarzylem juz zapuscic ten skrypt leona. mam nadzieje ze nie posuje ci koncepcji, gutek?