Antologia Blizzard, Twierdza Krzyżowiec PL, Far Cry i inne

Witam! Mam na sprzedaż tytuły:

Antologia Blizzard (Warcraft 2, Starcraft + Broodwar, Diablo), Twierdza Krzyżowiec PL, Far Cry

cena, która mnie interesuje to odpowiednio: 30zł, 20zł, 5zł. Pudełka są w stanie dobrym, płyty w idealnym (Antologia Blizzard) bądź bardzo dobrym. Far Cry nie posiada instrukcji ani kodu do gry w sieci.

Posiadam wiele innych starych gier z kolekcji eXtra Klasyka. Kolekcja Klasyki i nie tylko jak “Driver”, “Fallout Tactics”, “XIII”, “Flatout 2”, “The Elder Scrools TES III Morrowind”, “Destruction Derby 2”, “Panzer Elite”, “Settlers II Złota Edycja”, “Desperados: poszukiwany żywy lub martwy”, “Harry Potter i kamień filzoficzny”, “MX vs. ATV Unleashed”, “Robin Hood”, “Śnieżny rajd 2002”, “Hereos of Might and Magic III + Armageddons Blade”, “Salt Lake 2002”, “Commanche 4”. Cena za sztukę to 7 PLN, do negocjacji , zapraszam. Niektóre tytuły mogę oddać za darmo. Zdjęcia są na aukcji, wystarczy kliknąć w link poniżej.

Odbiór osobisty w Warszawie bądź wysyłka po 4zł, przy kilku grach cena wysyłki może się zwiększyć (zgodnie z cennikiem Poczty Polskiej).

http://www.swistak.pl/a6420032,Starcraf … TANIO.html

6460172_400.jpg