ja jednak polecam Ci zostac przy nortonie, jest bardzo skuteczny, wiele razy zawiódł mnie kaspersky , który to sam odinstalował sie z powodu wirusów :?
może dajcie sobie spokój z taką pomocą? nie dość, że tylko link podaliście to do tego nawet nic nie dodaliście od siebie. co to daje? nic. do tego nie wiem po co wogóle moderatorzy tolerują takie topici z antywirusami i tym podobne. przecież jest gogle, są archiwa forumowe. zaczyna mnie to denerwować.
Ja jeśli już chodzi o tego typu programy , polecam Nortona , ale szczerze mowiąc i tak nie daje to 100 % ochrony , wiec lepiej pozbyć sie pozeracza ramu i niemiec w ogóle.
lepiej tak nie polecaj, bo nie doświadczeni nałapią świństwa w ciągu paru minut, ale potwierdzam, zmienić jeszcze przeglądarkę na operę i nie włazić na xxx, chyba że ktos musi…skaner on line i wszystko ok
GregOrO zapomniales o jedej bardzo ważnej zasadzie panującej na każdych forach , od decydowania jaki temat ląduje do kosza sa Admini/Moderatorzy nie userzy…Ja myśle że fakt faktem powinno uzyć się wyszukiwarki no ale cóz , ale to nie powód by kogoś odrazu besztać…pozdrawiam