Aplikacja DobreProgramy

Nie mogę się zalogować swoimi danymi do DP za pomocą aplikacji DobreProgramy.

Jakieś pomysły ?

EDIT
W ogóle jak można reklamować tak ubogą aplikację ?

Aplikacja już dawno umarła. Redakcja pewnie nawet nie chce o niej pamiętać.

Nie no, poprawili ją od kiedy miałem ostatnio (kilka msc temu), ale nadal lipa takie coś polecać na 1/3 ekranu.

Może padło przy okazji jak kategorie forum czy pobieranie plików z portalu.

Nawet nie wiedziałem że to jeszcze żyje, zresztą ja i tak nie widzę dla niej sensu istnienia. Gdyby to była wyszukiwarka programów i downloader z możliwością tworzenia listy używanych programów i automatycznej ich aktualizacji to by była przydatna a tak… marne czytadło do jednej strony.

No mogli by się zabrać za tą apkę, fajnie by było móc pisać bloga w apce bo na smartfonie w “pseudo mobilnej” wersji bloga to koszmar.

Czemu ?

Ty tak serio czy nie widzisz problemu ? Strona skacze jak głupia, wciska się stopka, tekst znika… Zobacz.

Nie nie widzę. Mam Moto Z Play, Chrome 64.0.3282.137 i nie mam takich problemów jak ty na podanym filmie.

Ciekawe jak inni…

Mnie tam do pisania na telefonie bez klawiatury na bluetooth / micro USB nie ciągnie (przestrzeń do pracy o “połowę” zmniejszona a telefonu z proporcjami 18:9 czy zmniejszać klawiatury nie widzę sensu).

Samo pisanie jeszcze da radę, ale jak przychodzi do wytłuszczenia itp to już tragedia. Nie mówiąc o H2 czy H3…