Witam
Mam tylko ten i jeden kłopot.
Po jednej z aktualizacji z Sklepu Windows, gdzie aktualizowała się aplikacja Twój Telefon, to po tej aktualizacji ta aplikacja poprostu przestała działać i nie uruchamia się wcale.
Nie pomogła nawet nowa aktualizacja Windows H2 October, z Windows H1
Zrzuty zasyłam -
Widok kafelka w Menu Start, dziwna nazwa na kafelku, na pasu zadań ikona jest ale przezroczysta.
Po kliknięciu PPM na tym kafelku z menu - Więcej - Ustawienia Aplikacji, powinno otworzyć się okno z Ustawieniam tylko tej aplikacji Twój Telefon, a otwiera się tylko okno Ustawienia - Aplikacje i Funkcje i nie ma tam na liście tej aplikacji Twój Telefon.
3 - W Sklepie Windows instalcja kończy się błędem - zrzut 2
Uuu! To coś w plikach systemowych namieszane.
Odpal cmd jako admin i wpisz:
sfc /scannow
Jak ukończy, to zrób restart i zobacz, czy to coś zmieniło.
Jak nie, to wykonaj skan FRST i zapodaj Logi. Temat może zostać przeniesiony do działu bezpieczeństwo.
sfc /scannow
Nic nie dało.
Ale jest brak w Panel Sterowania - Urządzenia i Drukarki - Urządzenia - jest brak i nie ma dwóch ikon z nazwą mojego telefonu, a wcześniej to było, i ja przez przypadek usunołem te dwie ikony z nazwą mojego telefonu no i teraz poprzez polecenie Dodaj Urządzenie nie da się tych ikon przywrócić, stało się tak ponieważ chciałem zrobić ponowną reinstalacje tych ikon telefonu i już nie da rady, ponieważ zrobiłem to dlatego że po tej aktualizacji przestało to działać a napewno nie po innym działaniu, wiem i namieszałem i chciałbym to przywrócić tylko jak.
Zasyłam logi. Addition.txt (58,7 KB) FRST.txt (359,9 KB) Shortcut.txt (71,5 KB)