Witam, mam problem otóż kupiłem na allegro apple in ear
i teraz pytania są takie:
miałem mieć mikrofon + pilot, niestety go nie mam - tzn. na pudełku jest
Czy te słuchawki działają poprawnie tylko z ipodem ? Gdy wcisnę kabel do końca niestety dźwięk jakby się rozszerza i bardzo słabo wszystko słychać czasami tylko melodię bez słów… wciskam kabel w komputerze i moim Creative zen v plus wiec, sam nie wiem
Proszę o szybką odpowiedz i pomoc, wszelkie błędy usunę szybko
na tym zdjęciu widać nawet, bo takie opakowanie dostałem ze powinien być mikrofon i pilot, mikrofon chyba jest ( ale nie działa ^^ ) ale remote controll’a nie ma, a nawet w instrukcji obsługi jest pokazany jak uzywać pilot.
napisałem do tego dobrego człowieka o mozliwosc oddania pieniędzy poniewaz towar nie zgadza się z opisem zobaczymy co odpisze, jesli napisze ze nie, najpierw uzyje centrum rozstrzygania sporów, a następnie pójdę na policje o ile bedzie taka potrzeba.
Tutaj natomiast masz aukcję, w której sprzedawca zapewnia, że są to oryginały. Oczywiście też nigdy nie ma pewności, ale patrząc na zdjęcia jakie dołącza i porównując je do oryginalnych słuchawek z iPhone’a, to można powiedzieć, że wygląda wszystko tak samo (prócz samych słuchawek, bo to inny model). http://allegro.pl/item1190897767_slucha … _ipad.html
Na twoim zdjęciu nie widać dokładnie, ale mam wrażenie, że wtyczka ma zaokrąglone krawędzie (takie były kiedyś, teraz są trochę większe i mają ostre krawędzie). I sam mini-jack powinien być trójkanałowy (słuchawki stereo + mikrofon).