Siema ma GIGABYTE GF6600 i jak gram np. w ET to po około 30min. pojawiają mi się ARTEFAKTY (ludzie są zieloni albo jak podejdę bliżej jakiegoś kamienia to są załamania obrazu). Jak gram w ET z 1godz:30min to karta grzeje się nawet do 98 stopni!
hajduk123 sam radiator na karcie? Zapewne tak, daj jakiś nawiew powietrza na kartę,albo przykręć wiatraczek do radiatora.
Wiatrak jest na niej czy to wersja Silent :?: Jak wiatrak to zobacz czy się kręci dobrze.
Tak sam radiator. Już chciałem coś sobie kupić na ten radiator ale podobno mi gwarancja minie… A jaki polecacie wiatraczek tak do 50zł???
j/w
Zmień sobie chłodzenie przedewszystkim. A tak pozatm do Geforce z serii 6600GT mocno się grzeją.
Podkręcałeś kartę?
Nie nie podkręcałem ja mam zwyczajną 6600.
Nie mogę bo mi gwarancja pójdzie sie … :x (chyba)
Polcam wentylator: AcceleroX1 i także Pentagram.
Są przedewszystkim ciche i daje możliwość ładego podkręcenia kart.
To kup nowe chłodzenie i daj do zamontowania w sklepie/serwisie,w którym kupowałeś kartę.Będziesz miał pewność,żę nie stracisz gwarancji .
Tylko ja już prubowałem właśnie w serwisie jakiś wiatraczek jeszcxze na nią załoyć to mi powiedziano że straci gwarancję
A jak z wentylacja w budzie masz jakaś ??
Jeżeli jest na gwarancji to heja do sklepu muszą wymienic, jezeli nic nie kręciles to wina karty :!: MOja w stresie gdy w pkoju jest 30*C osiąga temp. 70*C ( karta jak w podpisie) :?
Pisze, ze nie może wymienić, bo straci tę gwarancję.
To jak jest w końcu, oni mogą wymienić, czy nie ?