Zamówiłem wczoraj ashampo burning studio 11 w promocji na ich stronie wszystko fajnie by było gdyby nie to iż numer rachunku przyszedł za krótki powinien mieć 26 cyfr a ma 7 cyfr
To jest jakiś bank w Niemiecki. Może ktoś pomóc
Zamówiłem wczoraj ashampo burning studio 11 w promocji na ich stronie wszystko fajnie by było gdyby nie to iż numer rachunku przyszedł za krótki powinien mieć 26 cyfr a ma 7 cyfr
To jest jakiś bank w Niemiecki. Może ktoś pomóc
Oni honorują karty kredytowe.Zamów jeszcze raz program i wybierz płatność kartą kredytową.
Karty wolałbym uniknąć a co to właściwie za różnica jak
Spróbuj się skontaktować ze swoim bankiem,przedstaw problem,może coś poradzą na ten numer konta.
No właśnie Pisze tutaj Bo w banku nie potrafili mi pomóc.
Numer rachunku: 2071645
Małe sprostowanie to nie Zakup całej wersji tylko upgrade
Dziwny ten numer konta.Przed numerem powinna być literka D(Niemcy).Ja bym jednak na Twoim miejscu uregulował to kartą.Jeżeli boisz się użyć swojej karty, załóż sobie kartę wirtualną.Płaci się nią tak samo jak plastikową.Przed transakcją zasilasz konto takiej karty tylko taką kwotą, jaka jest potrzebna do jednej transakcji.Przelewy międzynarodowe są przeważnie obarczone prowizją.(np za przewalutowanie).W przypadku regulowania płatności kartą ,taka prowizja nie jest pobierana,a kwota transakcji jest przeliczana po średnim kursie NBP.
Właściciel rachunku: cleverbridge AG
Nazwa banku: Deutsche Bank - Oddział w Kolonii (Niemcy)
IBAN: DE83370700600207164500
BIC (SWIFT): DEUTDEDKXXX
Numer rachunku: 2071645
Kod identyfikacyjny banku: 37070060
Adres banku: An den Dominikanern 11-27 - 50668 Cologne - Germany
Tytułem: 28091035
Suma: 32,48 zł
Takie Dane dostałem Gdzie jest numer konta?
Numer konta to :IBAN: DE83370700600207164500
problem rozwiązany, skopiuj po kolei wszystkie dane i wklej je we właściwe pola w poleceniu przelewu.
pozdrawiam,
IBAN oczywiście nie jest częścią numeru konta!
– Dodane 10.12.2011 (So) 16:25 –
Udało Ci się wysłać ten przelew? Po połączeniu wyszedł mi taki numer:DE833 7070 0600 2071 6450 0207 1645,czyli o jedną cyfrę za dużo.
Słuchaj Kolego to mój 1 miedzy narodowy przelew więc o IBAN nie wiedziałem a zasugerowałem Sie napisem Numer Rachunku nie już nie zdążyłem
Po to jest forum,żeby uzyskać jakieś informacje.
Karty wirtualne mają jedną wielką zaletę.Numer twojej karty jest jednorazowy.To znaczy służy do wykonania jednej jedynej transakcji.Ja założyłem taką kartę,bowiem czesto kupuję w AMAZONIE i też bałem sie o Vise.To spore udogodnienie i czlowiek nic nie ryzykuje.Przy nastepnej transakcji numer karty jest juz inny.W ten sposób unikamy śledzenia nr karty w sieci.