Assassin's Creed 4 Multiplayer Konfiguracja Liveboxa 2.0

Mam problem z multiplayerem z AC4BF po kontakcie z suportem ubishitu dowiedziałem się że muszę mieć źle przekierowane porty po usługę uplay i grę  AC4BF a suport nie ma możliwości wyjąsnienia co robię źle że ich produkt nie dział. Moja prośba jest czy ktoś może wytłumaczyć mi jak mam skofigurować livebox2.0 by działa w oparciu o tą instrukcję któa dostałem w ty linku

https://support.ubi.com/pl-PL/FAQ.aspx?platformid=9&productid=4186&faqid=kA030000000iAkPCAU

Z góry dzieki

rmp1981

Proszę zapoznać się z tematem i poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty proszę użyć przycisku Edytuj, umieszczonego w prawym dolnym rogu swojego posta, następnie opcji Użyj pełnego edytora, znajdującej się pod edytowanym postem.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało przeniesieniem tematu do Kosza.

Ja mam LB i nie miałem problemów z grą w MP

A panel konfiguracyjny otworzysz wpisując “livebox/” w polu adresu w przeglądarce

Tam podaj login i hasło (standardowo jest to admin i admin) i spróbuj tam znaleźć te opcje, które są wskazane w tym poradniku

Problem z konfiguracją rozwiązałem sam ale multi jak nie działał tak nie działa nat czerwony i ciącle zrywa sesję przedstawiciel ubishitu twiedzi że wyczerpał możliwości rozwiązania problemu i koniec za cenę pełnego produktu otrzymałem pół gry