Assassin's Creed II - trwa łączenie z siecią i nic się nie dzieje


(majkel69) #1

Witam.

Kupiłem w biedronce ACII. Zainstalowałem z płyty, ale zarejestrowałem grę w Uplay. Gra się włącza, jest w polskiej wersji, ale mam komunikat: "Trwa łączenie z siecią" i nic się nie dzieje... Wie ktoś może jak to można odpalić przez ten cały Uplay w trybie offline, żeby nie łączyło sie z Internetem i żeby ta gra ruszyla?

Z góry dzięki za pomoc


(Tibu_11) #2

Trwa łączenie z siecią" i nic się nie dzieje…  sprawdz czy zapora nie blokuje połączenia lub przeinstaluj Uplay.


(majkel69) #3

Ok. Zaraz to sprawdzę. Ale czy winny może być Uplay skoro komunikat trwa łączenie z siecią pokazuje sie już po uruchomieniu gry i wybraniu tryby fabularnego?

Po wyłączeniu gry pojawia się jeszcze komunikat z Uplay, że synchronizacja z systemem Cloud nie powiodła się…

Odinstalowałem Uplay, odinstalowałem grę, zainstalowałem jedno i drugie ponownie i jest bez zmian…


(maslo32) #4

wejdź w c windows system 32 drivers etc hosts. Pamiętaj żeby edytować hosts za pomocą notatnika jako administrator i usuń wszystkie pliki ubisoftu lub uplaya , mi pomogło nie mogłem grac online oraz pisało ze synchronizacja nie powiodła się 


(Xeshey) #5

Mam to samo ale z AC III. Tylko,że mi przez chwile pokazuję,że łączy, a potem pozwala grać offline. Grę mam, gdyż kiedyś była darmowa.Pisałem do supportu, ale 0 odzewu.Według mnie jedynym ‘‘fixem’’ jest odłączyć internet.


(majkel69) #6

U mnie też już działa. Odinstalowałem grę i pobrałem przez uPlay i śmigało. Jedyny minus był taki, że gra nie miała polskich napisów, ale to bez znaczenia tak naprawdę.

Temat do zamknięcia.