Witam nie typowy problem jak uruchamiam grę i wchodzę nie mogę ruszyć myszką jakieś kółeczko jest info foto , a jak nacisnę na klawiaturze win myszka się porusza .
Gra oryginalna czy pirat?
Oryginalna gra.
Nie masz przypadkiem podpiętego pada? Grałem w tę grę tylko na padzie i w sumie nie mam pojęcia, ale kursorami nie da się chodzić po menu?
No właśnie teraz podłączyłem pada z PS4 i gra widzi pada kółeczko się obraca, jak wyłączyć to żeby gra nie widziała pada ? Ps gra widziała pada ale nie był podłączony
Używałem pada do X360 i można było naprzemiennie grać na klawiaturze i na padzie bez odłączania czegokolwiek. Może jest jakieś ustawienie w opcjach sterowania?
No właśnie jest opcja w grze sterowanie jest klawiatura i mysz ,ale widzi pada
Używasz przypadkiem nakładki Discorda, albo ogólnie masz zainstalowanego discorda?
Tak mam zainstalowanego a to przez to ?
Nakładka Discorda koliduje z wieloma grami. Wyłącz Discorda lub go odinstaluj i powinno pomóc.
Odinstalowałem , dalej to samo
W opcjach sterowania zmień urządzenie wejściowe na mysz i klawiatura jeżeli automatyczne przełączanie nie działa. Prawdopodobnie będziesz musiał zrestartować grę. Mam pada od Xboxa i u mnie przełączanie działa.
Witam ja już grę nawet przeinstalowałem i nic , widzisz na tym obrazku masz klawiaturę i mysz ja mam pada widocznego .
Spoko zrobiłem przestawiłem serdeczne dzięki można zamknąć.