-Formata robił “fachowiec” , Jestem graczem CS 1.6 i przed formatem
wyciągałem lekko 100fps w kilku Granatach Dymnych(dla większości graczy oznacza to spadek FPs)
Po Formacie też tak było puki gdy zainstalowałem CS:Source Wyskoczył komunikat o
Przestarzałych sterownikach karty, pobrałem więc najnowsze (w CS:S nie odczuwałem róznicy po instalacji było kiepsko jednym słowem) ale zauważyłem że w cs 1,6 zaczeły dziać sie jakieś zwiasy typu
spadek Fps ze 100 do 7 np.
-gdy wyleci więcej typa lece klatkami (mimo tego że przed akcją mam 100 fps`ów)
*Przywracałem system do pierwotnego stanu czyli tego przed 1wszą aktualizacją…i nic nie pomogło…
-Prosze o konretną pomoc
Z góry dzięki !
Tak przy okazji Karta jest na Chipsecie Nvidia GeForce fx5900 Ultra więc mam takowe sterowniki ale w panelu pisze że mam karte 128 mb a w rzeczywistości mam 256, czemu ?
Specyfikacja To Celerion D 2,4 , 512 mb ram, 80gb dysk płyta główna jakiś ASROck - komputer złożony za małe pieniądze właśnie do grania w Counter`a … Prosze o pomoc
Wgrywam i mam 100fps ze spadkami do 40 ; / wcześniej nawet nie drgneło, Macie może jakies sprawdzone sterowniki ? A i czemu pisze że mam karte 128mb jak mam 256 ?
i czy lepsza by była grafa zintegrowana z płytą główna jeśli jej model to Prescot 533 ?