potrzebuje najnowsze sterowniki do tej karty bo nie chce mi chodzi NFS Carbon bo restartuje mi kompa przy rozruchu podobno to wina starych sterownikow
Cześć nie wiem na 100% czy to chodzi o sterowniki do karty Graficznej gdyż
miałem taki sam problem z poprzednia wersje NFS MW gdy gra się uruchamiała nagle zwis i restart przewaliłem setki postów na forum i każdy co inego radził to zasilacz i różne typu tego żeczy ale wszystkie te teorie były błędne asz sam rozwiązałem ten problem polegał na starych sterownikach od karty dźwiękowej po zainstalowaniu nowy wszystko działa ok:) wiec może i w twoim przypadku też tak jest i z tą wersją
wchodzisz.Start–>panel sterowania–>System następnie w zakładkę sprzęt
–>menedżer urządzeń otworzy ci się nowe okienko i lista zainstalowanego sprzętu w kąputeże z listy wybierasz Kontrolery dźwięku video i gier klikasz na swoją kartę dziękową prawym myszki w moim przypadku tak się nazywa C-Media AC97 Audio Device i wybierasz Aktualizuj sterownik zaznaczasz zainstaluj oprogramowanie Automatycznie zalecane i rozpocznie się wyszukiwanie sterowników długo może to potrwać do 5min czasem potem restart i sprawdz czy pomogło:)
Stery do x1600Pro to najnowsze Omegi proponuje.
a podasz mi link do sciagniecia bo tyle tego w necie a nie wiem ktore mam sciagnac i szukam porady tutaj
dzieki juz mi ktos podal i gra mi dziala