Asus Splendid - BSOD

Mam od kilku dni najnowszą wersje W7 RC, i powoli przeszedłem na niego. Mam następujący problem: Zainstalowałem sterownik do tunera na PCI które mam od producenta, wraz z nim instaluje się niejaki Asus Splendid jest program który niby poprawia jakość obrazu oglądanego przez tuner, gdy normalnie uruchamiam utility a dokładniej Asus Gadge TV (telewizja w gadgecie na sidebarze) tuner, wyszukuje kanały, i je normalnie znajduję, tylko niesety pole podglądu jest cały czas ciemne, słychać tylko dźwięk z danego programu.

Wcześniej jak byłem na Viście używałem ChrisTV i również tego programu, ale każdy program do tunera pokazuje czarny obraz i nic nie widać. Robiłem już wiele rzeczy, np. próbowałem uruchomić (niby niezbędny) Asus Splendid, gdy włączam następujący sterownik i potem uruchmiam program od tunera, dostaje Zrzut pamięci fizycznej (BS) i komp się restartuje, czy ktoś miał moze podobny problem?

Mój system: Windows 7 RC x64 EN

Tuner: Asus 7131(bez radia)

btw. gdy byłem wcześniej na Viście program działał wyśmienicie.

witam miałem podobny problem wyłącz funkcjęw zakładce asus - Asus Splendid i tam obok zakładki asus też cos jest tez w tej zakładce wyłącz to logo wy sie nie pokazywało jest jeszcze jakaś zakładka też wyłącz tą funkcję

to powoduje sterownik karty graficznej nvidia 8500 GT asusa

ewentualnie nie jest konpatybilny jakiś sterownik od karty z windows 7