Witam!
Jak w temacie:
Który z tych dwóch monitorów lepszy?
vs.
No fajny ten dodatek Smart, ze względu na możliwość cast’owania z telefonu. Asus ma Google TV!
Tylko w recenzjach różnych monitorów pAatrzą na smużenie, ufo nie ufo, odśwqieżanie otd. Recencje na YT mają monitory pokroju 144 Hz itd. Te, podane przeze mnie - 60 Hz.
Ja nie gram w żadne CS, Fortnite’y i inne FPS. Jeśli już, to da się na 60 Hz grać, nie?
GTG: jeden 5 ms, drugi 4 ms. Dużo niby, jednak to istotne?
Brakowałoby mi tylko obrotu lewo/prawo na nóżce. Jednak, czy ja tego używam? Nie, bo monitor prosto do mnie i koniec. Pivot? Raz użyłem do zabawy, więc nie problem.
Asus ma DP 1.4, a Samsung nie.
Przekonuje mnie ten Asus, bo Google TV, tańszy. Tylko pewno z 4 GB flash i 1 GB RAM’u. Odpalić by trzeba AIDA64 i zobaczyć ktoś by musiał…
Android TV 11. Najnowszy to 15. Ten Asus to produkt z 2020 roku?
Co Wy o tym myślicie? Te monitorki dopiero na nowy PC i mogłyby być czarne, ale bieli teź zaakceptuję.
Musisz sam zdecydować. Np. dla mnie wszelkie smarty, to tylko zbędne śmieci, które przeszkadzają, i zawyżają cenę. Jeszcze w TV to od biedy ok, ale w monitorze do na grzyba. Osobiście wolałbym jak najlepszy obraz.
Czyli ja bym raczej brał coś w rodzaju Samsung Odyssey G6. Ale jak napisałem, masz swoje priorytety, to nie pytaj, tylko sam sobie wybieraj, bo każdy tutaj może mieć swoje zdanie.
Ja bym tego nie kupił nawet za połowę ceny.
Gdzie bym nie patrzył, a nie szukałem recenzji tylko specyfikacji elektroniki (nie myl z bełkotem marketingowca). To zawsze trafiałem na tekst, zbyt drogi.
No weśśś… reklamowanie zgrabnej półeczki na klawiaturę i myszkę… Nisko upadli aby wciskać