Ale mi mówimy o polsce i sie nabijamy kto by chciał ją zaatakować A co do L a ndynu to musi to być okrobpne cieszę się, że mieszkam w p olsce
który, co, jak, gdzie, kiedy, dlaczego :?: :roll:
Spoko ja tylko przedstawiam drugą strone medalu, ale na pociesznie powiem ze wcale londyn nie jest bezpieczny, i uwierzcie mi p olska jest bardziej bezpieczna a tylko dlatego ze wlasnie araba kazdy zaraz zauwazy a tutaj to normalka jak taki idzie. Pozdrawiam
Polska to jest tak przygotowana do tego typu ataku, jak drogowcy do ataku zimy!
Zawsze przygotowani, i zawsze zaskoczeni!
Po co strzelać do Pałacu Kultury. Nie lepiej zrobić atak biologiczny, np. zakażą żródła wody pitnej jakimś świństwem, żeby nas wytruć.
Przecież i tak już się sami trujemy, i jakoś żyjemy. Araby nie dadzą nam rady, bo sami próbujemy sobie zaszkodzić i na razie jest nam dobrze.
Araby jak Araby…u nas niema co atakować (może oprócz pałacu prezydenckiego) i koniec. Wogule polska wszędzie się pcha i to jest troszkę lipa, bo kiedyś faktycznie się ktoś wkurzy i coś zaatakują. Akurat w moim miasteczku chyba nic nie rozwalą…no może dom kultury, basen albo największą hale sportową która ma być w 2006 roku :hahaha:
Tak, ale trując się sam ( używki, chemia w jedzeniu, zanieczyszczone powietrze i wiele innych) aplikujesz sobie takie dawki “trucizny”, które Cię od razu nie wykończą. A taki Arab (czy ktokolwiek inny ) zaaplikuje Ci taką daweczkę, że jak odkręcisz kran, to jeden łyk i kip
Śmiech śmiechem - ale ostatnio autentycznie miałam stracha w związku z uroczystościami w Oświęcimiu i co za tym idzie obecnością światowego establishmentu w Krakowie. Już nie mówiąc o specjalnym przesłaniu tych uroczystości i składzie personalnym dostojników.
Nie należę absolutnie do panikar, ale moją uwagę przykuł fakt - że osoba, którą bardzo dobrze znam (zajmująca się pewnymi strategicznymi działaniami) była również dość mocno zaniepokojona, co programowo nie leży w naturze tego gościa. :?
Szczegółów nigdy nie dane mi było poznać (wiadomo!
Nie to miałem na myśli, lecz fakt trucia rodaków, przez przemysł itp!
A ci co trują na forum?Czy to tez moze byc szkodliwe?
Jeszcze jak - wkurzony User może :x
Jak wskazuje doświadczenie, nic nie może!
Co najwyżej jemu samemu podniesie się ciśnienie do niebezpiecznych wartości!
:hahaha: :hahaha: Nie bujta nic ,Super moderatorzy strzegą" :hahaha: :hahaha:
Minister Zdrowia ostrzega:
“Kłótnia z moderatorem albo zdrowie. Wybór należy do Ciebie”
/Przed napisaniem posta przeczytaj regulamin lub skonsultuj się z moderatorem bądź doświadczonym userem/
No ale narazie chyba da się jeszcze wytrzymać bez masek gazowych, nie panikujmy
szczerze to taki atak jest mozliwy i lepiej zebysmy sie tam w tym iraku az tak nie udzieliali bo jeszce sie doigramy.
Zmniejszą liczbę złodzieji
może się przebrać
Wysadzą po drodze
to się zgadza