ATI HD2600XT a sterowniki HotFix i ich brak

Witam. Od razu napiszę , że przeglądałem forum na temat mojego problemu ,ale żadne odpowiedzi mi nie pomogły :slight_smile:

Otóż problem polega na tym ,ze przy instalowaniu sterowników ( ze strony producenta ) , czyli w wersji 12.4 (pewnemu użytkownikowi to pomogło) nie ma opcji instalacji Display Driver’a . Niżej screen .

beztytuumriu.jpg

Dodam , że mam zainstalowanego najnowszego DirectX’a , NET.Framework’a w v. 2.0 , 3.5 , 4 , Microsoft Visual C++ 2008 (jeśli to wgl. jest potrzebne ) .

Mój system to Windows XP / SP 3 /32bit . Poprzednio używałem sterowniki ze strony HIS , lecz są one niestabilne. Odinstalowałem je , przeczyściłem system CCleaner i w trybie awaryjnym wyczyściłem resztki Driver Cleaner.

Spec. kompa :

2GB ram DDR ,

AMD Athlon 64 3000+ ~2.2Ghz

Płyta gł. : ASUS K8V-X SE ,

reszta informacji wydaje mi się nie istotna .

Co może być przyczyną ? Gdy próbuje zainstalować sterowniki “ręcznie” tzn. _C:\AMD\Support\12-4_xp32_dd_ccc\Package\Drivers\Display\XP_INF_ CX137814.exe , niżej screen :

beztytuuuoc.jpg

Mam nadzieje ,ze jasno przedstawiłem swoje stanowisko :slight_smile: Czekam odpowiedz :slight_smile:

Btw. dziś 24 Grudnia , więc życzę wszystkim zdrowych i pogodnych świąt Bożego Narodzenia i udanego sylwestra ! :!:

najnowsze to 12.6 zainstaluj te

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pa … otfix.aspx

oraz możesz stery do płyty głównej VIA 4 in 1 driver Package

Tak , wiem :slight_smile: Lecz nie działają :slight_smile:

@edit

Zainstalowałem sterowniki ze strony Sapphire w v 12.4 i działają :slight_smile: Temat do zamknięcia ^ :slight_smile: