Zupełnie niedawno ściągnęłam sobie ten fajny programik. Wszystko było o.k. Nagrywałam sobie różne rzeczy itp. itd. Dobrze było do momentu gdy nie zaczęłam majstrować przy ustawieniach. Wcześniej mogłam nagrywać wokal jednocześnie słuchając wgranego podkładu, a teraz podkład (mimo że kursor się przesuwa po podkładzie) się nie odtwarza kiedy włączam nagrywanie. Co zrobiłam nie tak?
Wiem że mój problem może być śmieszny, ale wyprzedzając pytania - jestem blondynką xDD
Nie ma niestety opcji w Audacity, aby powrócić do opcji pierwotnych. Najlepiej jest zrobić reinstal programu, ale sprawdź jeszcze w ustawieniach czy masz ustawione twoje urządzenie do odtwarzania, jeśli nie zmień je.
do korczyńska katarzyna:co nalezy zrobić by usłyszeć wklejony podkład muzyczny w audacity podczas nagrywania sie? b prosze o pomoc ,mam audacity2.1.3 mój email izabela.cywinska@onet.pl tak na wszelki
do korczyńska katarzyna:co nalezy zrobić by usłyszeć wklejony podkład muzyczny w audacity podczas nagrywania sie? b prosze o pomoc ,mam audacity2.1.3 mój email izabela.cywinska@onet.pl