Bo pewnie wszystko trzymasz na dysku C, filmy, zdjęcia, muzyka, zamiast C tylko XP + stery/kodeki, na co starczy 12-20GB, D prog/gry, E dane, czyli to wszystko co za pewne masz na pulpicie i w moich dok.
Producent podał je na stronie, za pewne takie były, można kontynuować, te logo windows to pewnie jakaś nowa wer sterów podpisanych cyfrowo, lub wgraj najnowsze R2.47
właśnie nie ;p filmy zdjęcia muzykę trzymam na dysku D, na dysku C sa same programy np. wszystkie pliki Windows. Nie wiem co usuwać bo znów usunę coś ważnego ;p
spróbowałam zainstalować nowe stery jak mówiłeś ale dalej wyskakuje to okienko.
czyli mogę kontynuować i nie zniszczy mi się system ?
Przyjaciółko …jaki masz servis pack zainstalowany na komputerze ? Jeżeli SP 2 to należy zainstalować ( przed instalacją sterownika dźwięku) poprawkę KB888111 - Microsoft UAA Bus Driver, to wielojęzyczny zbiór poprawek Microsoftu - KB888111. Poprawka ta umożliwia wykrycie przez system operacyjny Windows XP, 2000, 2003 karty dźwiękowej o standardzie HD (High Definition). Instalację rozpoczynamy poprzez dwukrotne kliknięcie na pliku lang.exe…
P.S - a tak na marginesie słuchaj tego co podpowiada Ci Tobi… albo daj sobie spokój z komputerem .
dysk C jest teraz nie ważny. Chce tylko naprawić problemy z dźwiękiem. - właśnie ,że jest ważny bo to tam system domyślnie instaluje wszystkie sterowniki potrzebne do prawidłowej pracy komputera…