Hejka
Poszukuje jakieś głośniki/ka do pokoju. Pokój mam malutki. Troche nie wiem czego szukam i to jest chyba największy problem.
Nie jestem graczem
Nie zależy mi na głośnej muzyce, bardziej na znośnej jakości
Słucham muzyki że tak powiem zwykłej, raczej nie klasyczna, ale też nie turbo techno. Powiedzmy że to co serwują radia i popularne playlisty na spotify
Nie zależy mi na bezprzewodowej łączności
Głównym odtwarzaczem będzie MacBook
Widziałem generalnie dobre opinie o tym głośniku z Ikei, nie wiem czy ktoś z was miał z nim styczność ? Jestem otwarty na różne propozycje wygląd jak i forma (jeden głośnik czy 16)nie gra roli - najważniejsze żeby nie pierdział tylko grał przyzwoicie (mam też świadomość że pewnie do audiofilskiego sprzętu potrzebuje jeszcze jedno 0 z tyłu, dlatego spokojnie, szukam czegoś najlepszego do tych 6 stówek)
Witaj jeśli możesz dopłacić te 100zł to wieża Pioneer X-CM56 w MediaMarkt za 699zł to chyba jeden z najlepszych wyborów. Sam mam i mogę polecić z czystym sumieniem Spełniają wsystko co chcesz i myślę, że dadzą więcej niż oczekiwania powyżej
To jak polecamy, to kupel kupił tańoszkę BLAUPUNKT MS30BT z bluetoothem bo na tym mu zależało i generalnie jest zadowolony. Oczywiście na tak dużą moc nie licz, bo powyżej 70% głośności to pierdzi, ale wcześniej jest dobrze
Do 600 zł spokojnie kupisz Microlab Solo 7C i nie szukałbym alternatywy w tych pieniądzach spośród głośników komputerowych. Tylko to kolumienki pół metra wysokości, weź to pod uwagę. Ewentualnie z mniejszego rozmiaru Solo 6C, albo Edifier R1600 T III.
Edifiery polecam, chwile miałem też Edifier R1280DB - trochę mniejsze i z bt (jest też wersja bez) u mnie przy rozstawieniu na dłuższej ścianie całkiem przyjemne.