Autoconect nie chce sie łączyć z neostradą


(Smackmybitchup) #1

witam,

chciałby abym łączył sie z netem przez autoconnect v0.1.2.5 ale wg instrukcji

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... 317#654317

oraz tej http://shider.net/AutoConnect/nowe_pola ... index.html

program dalej nie chce sie połączyć. zawiesza sie na weryfikacji...

zostaje mi tylko strefa a ona jest bardzo upierdliwa. dodam ze mam mode zxdsl 852 i moze dlatego nie chce dzialać.

zastanawia mnie fakt czemu w tych instrukcjach nie ma podanego numeru na który trzeba dzwonic, tylko jakies puste pole albo gwiazdka *?

macie jakąś radę?


(Tomekvip22) #2

11.jpg

Próba ponownego wybierania wpisz np; 50 i zaznacz wybieraj numer ponownie po zerwaniu........

A skrót którym sie łączysz z internetem przenieś go od autostartu.

Wtedy możesz sobie darować program autoconnect.


(Smackmybitchup) #3

a jaki mam dać numer do wybrania, chyba nie puste pole albo gwiazdka ?


(Tomekvip22) #4

Ja mam gwiazdkę a możesz tez zostawić puste pole to nie jest istotne.


(Smackmybitchup) #5

a musze przedtem odinstalowac strefe i usunac stery od modemu koniecznie?

Złączono Posta : 23.10.2007 (Wto) 19:02

dobra już mam!

w tym modemie od ZTE ZXDSL 852 w tworzeniu nowego połączenia nie można zostawic wolnego miejsca albo gwiazdki * nalezy wpisać P0,35!! dostane jakąś nagordę za to albo przynajmniej wpiszcie to do

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic ... 317#654317

ale dalej mam problem, bo czasami neo sie rozłącza a czesciej nie chce sie połączyć no nowo. czy to wina lini, usb, modemu? co mam zrobić?


(Sadek24) #6

A jakie są objawy tego rozłanczania? wiesza się coś podaj więcej szczegułów


(Smackmybitchup) #7

powodów rozłączania nie znam, ale wygląda to mianowicie tak ze co jakis nieokreslony czas (czasami co godzine, czasami co 10 min) sygnał zanika i nastepuje rozłączenie. wczoraj zawuazylem ze po 23 nie dzieje sie tak.