Autoconnect v 0.1.3 błąd przy zamykaniu windowsa


(Grzesiek82) #1

mam neostrade i skonfigurowane ręcznie połączenie tak jak tu opisano to

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=91864

mam tez autoconnecta i to przez niego łącze się automatycznie z netem jak tylko włączy sie xp ale gdy wyłączam xp to czasem wyskakuje błą access violation 00000 o co chodzi?

czy lepiej połączenie sieciowe wrzucic do autostartu niż łączyć sie automatycznie przez autoconnecta ale czy wtedy autoconnect będzie mi liczył poprawnie statystyki?


(aju) #2

Odinstaluj autoconnect, przeczyść rejestr programem jv16 i zainstaluj program na nowo.

Jeśli wrzucisz samo połączenie do autostartu do autoconnet będzie naliczał statystyki poprawnie - ale nie ma sensu takie działanie gdyż AC i tak będzie działał.

Spróbuj tej reinstalacji.


(Grzesiek82) #3

przeczyściłem ale nie zainstaluje go na nowo bo to jest wersja bez instalatora. nie pomogło


(Barti041) #4

to może ściągnij starszą wersję i zainstaluj

Złączono Posta : 03.10.2006 (Wto) 14:48

a to chyba wersja beta jest


(Grzesiek82) #5

tak to była wersja beta, ściągnąłem starszą wersje z instalatorem i jak na razie problem zniknął


(ByczY) #6

Polecam wrzycenie pliku Neostrada Tp z polaczenia sieciowego do autostartu. Ja tak mam i jest ok.

A jezeli chcesz zeby program neostrady nie uruchamial ci sie wogole to wpisz w uruchom "msconfig" i odznacz wszystkie pliki zwiazane z neostrada.

Po restarcie kompa mozesz calkiem usunac oprogramowanie neostrady xD