Automatyczne łączenie sie z siecią - windows Vista

Jest to konto ukryte , @Dimatheus podawał instrukcje jak je uaktywnić .

Ale tu raczej problemu z uprawnieniami nie powinno być…

Popraw link.

http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc730957.aspx

Później spróbuje zalogować się na konto administratora. Napisze czy przyniosło to jakiś efekt bo teraz nie ma mnie przy swoim komputerze.

Hej,

Zależy - ja niestety spotkałem się z takim przypadkiem - system Vista, konto z polskim znakiem i program, który nie trzymał ustawień… Oczywiście to może wynikać też z samych możliwości bądź błędów w programie…

Jest - podałem Ci nawet linka do informacji, jak spowodować, by konto pojawiało się w czasie logowania do systemu.

Skoro problem pojawiał się cały czas, to i przeinstalowanie systemu niewiele może dać.

Pewnie chodziło o ten wpis - http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc730957.aspx - końcówka linku się zgadza. A jeśli tak, to niestety nie wiele da ta porada, bo dotyczy systemu Windows Server 2008.

Czekamy na informację o tym, jak sytuacja wygląda na koncie Administrator.

Pozdrawiam,

Dimatheus

Zalogowałem sie na koncie Administrator i niestety nic to nie dało, na wszystkich kontach efekt ten sam.

Ale… Odinstalowałem sterowniki od swojej karty Intel® WiFi Link 5100 AGN, pobrałwm ze strony producenta ostatnie sterowniki i … SUKCES :smiley: Automatyczne łaczenie właczone. Ze tez tego od razu nie zrobiłem #-o

Dizekuje za pomoc. Problem rozwiazany.

Pozdrawiam.

Hej,

I to byłaby ważna informacja, wskazująca, że problem leży po stronie sprzętu bądź sterowników do niego.

Czy wcześniej miałeś zainstalowaną wersję sterowników z gałęzi 11.x?

Czasami najłatwiejsze rozwiązania najtrudniej dostrzec. :slight_smile:

Pozdrawiam,

Dimatheus

Nie wiem jakie miałem sterowniki, zainstalowały one sie automatycznie podczas instalacji systemu po kupnie komputera jakis czas temu.

Pozdrawiam.

Hej,

Rozumiem. Generalnie mam dokładnie taką samą kartę i po instalacji sterowników wgranych razem z systemem Windows Vista karta łączyła się z siecią WiFi, ale bardzo często zrywała połączenia. Dopiero aktualizacja do wersji 12.x rozwiązała problem. I wychodzi na to, że tutaj jest podobnie.

Pozdrawiam,

Dimatheus