Jest to konto ukryte , @Dimatheus podawał instrukcje jak je uaktywnić .
Ale tu raczej problemu z uprawnieniami nie powinno być…
Popraw link.
Jest to konto ukryte , @Dimatheus podawał instrukcje jak je uaktywnić .
Ale tu raczej problemu z uprawnieniami nie powinno być…
Popraw link.
http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc730957.aspx
Później spróbuje zalogować się na konto administratora. Napisze czy przyniosło to jakiś efekt bo teraz nie ma mnie przy swoim komputerze.
Hej,
Zależy - ja niestety spotkałem się z takim przypadkiem - system Vista, konto z polskim znakiem i program, który nie trzymał ustawień… Oczywiście to może wynikać też z samych możliwości bądź błędów w programie…
Jest - podałem Ci nawet linka do informacji, jak spowodować, by konto pojawiało się w czasie logowania do systemu.
Skoro problem pojawiał się cały czas, to i przeinstalowanie systemu niewiele może dać.
Pewnie chodziło o ten wpis - http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc730957.aspx - końcówka linku się zgadza. A jeśli tak, to niestety nie wiele da ta porada, bo dotyczy systemu Windows Server 2008.
Czekamy na informację o tym, jak sytuacja wygląda na koncie Administrator.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Zalogowałem sie na koncie Administrator i niestety nic to nie dało, na wszystkich kontach efekt ten sam.
Ale… Odinstalowałem sterowniki od swojej karty Intel® WiFi Link 5100 AGN, pobrałwm ze strony producenta ostatnie sterowniki i … SUKCES Automatyczne łaczenie właczone. Ze tez tego od razu nie zrobiłem #-o
Dizekuje za pomoc. Problem rozwiazany.
Pozdrawiam.
Hej,
I to byłaby ważna informacja, wskazująca, że problem leży po stronie sprzętu bądź sterowników do niego.
Czy wcześniej miałeś zainstalowaną wersję sterowników z gałęzi 11.x?
Czasami najłatwiejsze rozwiązania najtrudniej dostrzec.
Pozdrawiam,
Dimatheus
Nie wiem jakie miałem sterowniki, zainstalowały one sie automatycznie podczas instalacji systemu po kupnie komputera jakis czas temu.
Pozdrawiam.
Hej,
Rozumiem. Generalnie mam dokładnie taką samą kartę i po instalacji sterowników wgranych razem z systemem Windows Vista karta łączyła się z siecią WiFi, ale bardzo często zrywała połączenia. Dopiero aktualizacja do wersji 12.x rozwiązała problem. I wychodzi na to, że tutaj jest podobnie.
Pozdrawiam,
Dimatheus