Automatyczne (wy)logowanie

Mam taki kłopot używam opery , mam włączone zapamiętywanie haseł a na forum mam zaznaczone “zaloguj automatycznie przy każdej wizycie”

Pomijając to że nie przy każdym wejściu na forum jestem logowany to jak już sie zaloguje to czasami nawet po wejściu do działu jestem wylogowany. Dzieje sie to baaardzo często więc mam pytanie czy to jest wina forum czy też przeglądarki i jeśli tak to co mam zrobić żeby wszystko działało :?:

Zacznij od wyczyszczenia cookies i plików tymczasowych przeglądarki i napisz czy pomogło.

tak tylko że tak sie działo już zaraz po formacie (chyba równoznaczne z usunięciem cookis i plików tymczasowych:?:slight_smile:

Na operze

Wersja

9.50 Beta 2

Kompilacja

1929

mam tak samo.

wersja beta samo mówi za siebie :stuck_out_tongue:

W jaki sposób wchodzisz na forum??

http://www.forum.dobreprogramy.pl/

czyhttp://forum.dobreprogramy.pl/ ??

Wchodź przez ten drugi - pierwszy jest nieprawidłowy.

Zobacz czy nie masz włączonego w przeglądarce automatycznego czyszczenia cookies.

Miałem kiedyś identyczny problem. Nie ważne co robiłem, jak kombinowałem - problem cały czas występował. Po zmianie dostawcy Internetu problem zniknął. Do dzisiaj nie wiem co było przyczyną.

Ja też mam taki problem, ale już się przyzwyczaiłem :).

Areh , chello miałeś ?

Nie, miałem radiówkę. Później przesiadłem się na wrocławską Vectrę, następnie Magmę, teraz UPC i problemy miałem tylko przy tej radiówce.

od kiedy UPS jest dostawcą neta ??

z tego co wiem oni dostarczają nie net a przesyłki :wink:

pewnie chodziło o UPC

Oczywiście masz rację. Już poprawiłem.

właśnie ja mam radiówkę i raczej nie bede jej zmieniał bo sie na forum dp samo wylogowywuje

jasiek525 , u mnie jest to samo, chociaż mam neo…

heh

czyli teraz możne spokojnie zrzucić winę na strone :lol:

Nie. U mnie jest ok, używam FF chyba 2.

To u was cos jest nie tak.

Dziwne , mam radiówke - i Opere ale nic takiego u mnie się nie dzieje :smiley:

U mnie też OK.

U mnie również wszystko jest OK i nie wylogowywuje mnie. Mam FF 2.0.0.14

Używam neostrady TP 1,3 mbs i jest wszystko ok i używam na operze