Azureus


(Canaletto) #1

Mam problem. Ściągam sobie COŚ programem Azureus i w głównym oknie kliknąłem na tą linijkę, co tam jest nazwa i procent ściągniętych danych i odruchowo ( :slight_smile: ) nacisnąłem Delete :cry: No i czy da się to jakoś odzyskać ?


(lazikar) #2

Jak usunołes to nie. No chyba że sam plik został a skasowałes tylko info. ściągnij plik toorent jeszcze raz i zobacz.


(system) #3

Usunąłeś tylko info. Kliknij jeszcze dwa razy na torrenta a Azureus zacznie ściąganie.


(boczi) #4

Pobierz plik torrent na nowo, jeśli go nie zapisałeś i uruchom do klienta.


(Oia2) #5

Pobierz pliczek .torrent jeszce raz, poczym odpal klijenta, i wskaż mu plik .torrent oraz miejsce docelowe pliku, który ściągałeś, tak by zaczżął pobierać od tego samego momentu :stuck_out_tongue:

Pozdrawiam :smiley:


(Ford Fokus) #6

Ale zapisuj to tam gdzie poprzednio! np. ściagałeś na dysk C: to mu go wskaż.