Witam. Mam spory problem. Mianowicie kupiłem oryginał Bad Company 2, ale wcześniej miałem pirata. Usunąłem go przed instalacją oryginału, ale instalator w ogóle nie prosi o CD-Key, tylko od razu wgrywa grę za pomocą cdkeya z pirata. Przez to nie mogę w ogóle aktywować gry i mi pokazuje, że klucz został deaktywowany. Na pewno są w rejestrze, czy na dysku gdzieś dane dotyczące kluczy do gier EA, ale nie mam pojęcia gdzie. Skasowałem wszystkie informacje dotyczące Bad Company 2 z rejestru, a installer nadal się nie pyta o numer. Co powinienem skasować i gdzie, żeby instalator w ogóle “zapomniał”, że na tym kompie kiedykolwiek był zainstalowany BC2 i żeby podczas instalacji można było wpisać klucz? Da się tak zrobić w ogóle, czy muszę robić format?
Czy może jakiś parametr do linii komend instalatora wrzucić, bo widzę jak to okienko na moment wyskakuje, ale z jakimś innym cd-keyem jest automatycznie akceptowane. Jakiś parametr, który by zmusił instalatora do zatrzymania się na tamtym okienku.