Brata nie tak dawno miał wirusa udało mu się go pozbyć, lecz na pewno ten wirus zostawił gdzieś w systemie swoje nieaktywne pliki, np. Folder “Win” w “Program Files”, niestety nie mogę go usunąć ponieważ pojawia się błąd o treści: “0x80070091: katalog nie jest pusty”, próbowałem już go usunąć poprzez moduł “usuwanie zablokowanych plików” w programie odkurzacz lecz w ogóle go nie wykrywa.
Po za tym brat miał w komputerze bałagan co spowodowało że teraz system działa dość wolno, usunąłem już zbędne pliki poprzez CCleaner, Odkurzacz ale niestety nie za dużo to pomogło, komputer dość intensywnie mieli dyskiem.
Proszę o analizę logów z OTL i ew. wskazówki co mam zrobić aby komputer znów odżył na nowo.
Dzięki za pomoc ale jeszcze mam problem z folderem o nazwie “Win” siedzi on w folderze “Program Files” próbowałem go stamtąd wykurzyć lecz niestety on po każdym uruchomieniu komputera pojawia się na nowo, wykasować go standardową metodą nie mogę ponieważ wyskakuje mi błąd o treści: “0x80070091: katalog nie jest pusty”