Mam pewien problem a mianowicie, moja partycja "D " ma 37 Gb , i calkowicie jest zapchana , a mam tylko jedna gre zainstalowana : CS 1.6 + steam, to jeszcze nic , prawie wcale nie mam muzyki mam tylko kodeki programy do odtwarzania wideo i muzyki i pare innych obrych programow , probowalem jakos temu sprostac usuwajac rozne niepotrzebne rzeczy i dalej nic, kiedys mialem z 5 pozadnych gierek i 12 gb filmow i nie mialem nic takiego a teraz nawet sobie filmu nie moge sciagnac bo partycja jest zapchana, co jest najlepsze ze mam druga partycje “C:” i tez 37 gb i jest w 91% wolna, co to moze byc ?? jakis wirus ?? ktory se buszuje po moim kompie ? Aha i jak zmniejszyc liczbe procesow srednia liczbe procesow mam 48 idzie to jakos zmniejszyc ?
jak wchodze na ten autostart to rozwija mi sie listwa i pisze tam “pusto”, jest cos nie tak ?? no wlasnie jak chcialem skopiowac film z plyty na D to dochodzilo gdzies do 80 % i pisalo malo miejsca na dysku D, ale z D na C nie probowalem skopiowac, sprobuje.