Witam.
Wczoraj dostałem zamówiony komputer,
taka konfiguracja (poniżej) i zaczęły się schody sterowniki zainstalowałem z oryginalnej płyty, a w menadżerze urządzeń pisze mi (załącznik) że ich nie ma, mało tego, na laptopie internet jest 16 mega, u mnie 5, router znajduje się 40 cm od komputera stacjonarnego (bo tam mam wi fi, po kablu nie idzie bo jak - sterowniki podobno niezainstalowane, jak instalowałem i widać wykrzyknik, szczerze powiedziawszy mam ochotę ten komputer sprzedać i kupić ze sklepu, bo ten był robiony na zamówienie, błagam nich mi ktoś pomoże bo dostaję juz białej gorączki, mało tego wifi non zrywa, a na 6 letnim laptopie nie - dziwne prawda?
jeśli ktoś ma linki do sterowników abym mógł po kablu się łączyć (bo na tych jest wykrzyknik), to będę wdzięczny, a jak nie to sprzedam go na allegro i kupie ze sklepu, tam przynajmniej wszystko jest skonfigurowane, ja musiałem instalowac system i wszystko inne, a nie jestem w tych sprawach dobry, ohhhh mam już dość.
Procesor Core i7-4790k Devil’s Canyon 4.0 GHz (4.4 GHz w trybie turbo)
Płyta główna ASUS Z97 PRO WIFi AC
Dysk twardy WD Caviar Red 2TB 64MB SATAIII (WD20EFRX)
Napęd optyczny: ASUS DVD: DRW-24F1ST SATA czarny BOX (Kod Producenta: DRW-24F1ST/BLK/G/AS)
Obudowa: Z3 PLUS USB3.0 czarna (kod producenta: Z3 PLUS BLACK)
Zasilacz FSP Fortron Aurum PRO 850W GOLD
karta graficzna: GTX780-DC2OC-3GD5
chłodzenie procesora SILENTIUMPC FERA PRO s.2011 (HE1224)
pamięć Kingston 2x8GB DDR3 HyperX BEAST 2133Mhz
Karta dźwiękowa: SOUND BLASTER ZX