Batman Arkham Asylum - Osiągnięcia nie dodają się w Steam

Witam,

mam taki problem:

kupiłem niedawno poprzez Steam grę Batman Arkham Asylum.

Gra dodała się do biblioteki Steam. Po jej uruchomieniu pojawia się okno z kluczem i informację, że klucz ten należy podać gdy pojawi się okno proszące o jego podanie.

Gdy gra się uruchamia, otwiera się okno XBoxLive z prośba o podanie klucza. Podałem klucz, gra dodała się również do biblioteki konta w XBoxLive.

Teraz za każdym razem gdy uruchamiam grę, Steam wyświetla okno z kluczem i informacją bym podał klucz gdy zostanę o to poproszony. Gra już nigdy nie pyta o klucz.

Osiągnięcia odnotowują się w XBox Live, a w Steam już nie (osiągnięcia tu i tu są takie same).

Cała procedura jest podobna w Batman Arkham City, jednak tam po podaniu kodu problem znika i osiągnięcia dodają się jednocześnie w XBoxLive i Steam.

Wie ktoś może w czym jest problem?

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym górnym rogu Swojego posta. Dobrze zatytułowany temat daje szansę na szybszą pomoc. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

Dodane 05.09.2013 (Cz) 11:29

Sprawdziłem, problem jest popularny i jak na razie bez rozwiązania, wina leży po stronie Steam, na ten moment osiągnięcia Steam są niedostępne. http://goo.gl/yYELTN :slight_smile: