Battlefield 3 Duży problem z dźwiękiem

Witam

Posiadam Battlefield 3 i mam dość dziwny problem z dźwiękiem szukałem już wszędzie ale nie mogę znaleźć rozwiązania .

Dźwięk w kampani i w multiplayer ma duże problemy, podczas akcji gdzie jest więcej ludzi i coś się dzieję dźwięk przerywa dziwnie, np przy wybuchach, wygląda to tak jak by dźwięk nie mógł wyrobić słychać wybuch ale tylko w połowie i inne dźwięki wtedy tez znikają nie słychać strzałów odgłosów walki czasami znowu słychać tylko strzały własnej broni i nic więcej i za chwilę gdy akcja się uspokoi to dźwięk wraca do normy oczywiście tylko na chwilę :smiley:

Grzebałem w sterownikach dźwięku w sterownikach do karty graficznej i nic HEELP bo nie mam pojecia czego to moze byc przyczyna .

Grę mam w wersji rosyjskiej ale to chyba nie ma znaczenia przecież dźwięk się nie zmienia wersja sprawna wszystko działa jak należny tylko nie dźwięk, mam wgrane spolszczenie które działa i nie było z nim problemów więc to chyba nie w nim problem grę sprawdzałem poprzez program origin i pisał wszystkie pliki sprawne

TO Specyfikacja mojego sprzetu oczywiście sterowniki do dźwięku i grafiki są aktualne a system miał niedawna reinstala :frowning:

Procesor : Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.50GHZ

Pamięć Ram : DDR3 4GB

Karta Graficzna : Nvidia Geforce GTS 250

Karta dźwiękowa : Realtek High Definition Audio

System Win 7 32 Bit

PS

W BF 3 Beta takich problemów nie miałem co trochę mnie dziwi dlaczego teraz takie problemu mam

Licze na jakąkolwiek pomoc :frowning: :roll:

Dodane 13.12.2011 (Wt) 1:45

Wznawiam pytanie no kurw a nikt nie zna odpowiedzi ??

wedlług mnie masz słaby procek.Po prostu zmniejsz detale i dzwięki powinny płynniej chodzić.Ja mam sprzęt:procek amd athlon x2 4800 karta graf Geforce 8600gt.Gra na low detalach to mi działa bez problemów a gdy zwiększe detale to też tak mam dzwięki zaczynają zacinać i wogóle gra zaczyna ciąć.Aby usprawnić działanie płynnosc gry używaj programu game booster (naprawde on może pomóc ale nie spodziewaj sie kolosalnej poprawy).

Dodane 27.12.2011 (Wt) 1:19

Aha i jeszcze jedno wg mnie powinieneś mieć wersję windowsa 7 64bit ponieważ masz 4gb a 32bitówka nie da rady tyle obsłużyć.Polecam kupić wersje 64bitową i to też może coś tam poprawić płynność gry.

Temat był już poruszany:

http://forum.dobreprogramy.pl/problem-dzwiekiem-battlefield-t466030.html