Witam
Posiadam Battlefield 3 i mam dość dziwny problem z dźwiękiem szukałem już wszędzie ale nie mogę znaleźć rozwiązania .
Dźwięk w kampani i w multiplayer ma duże problemy, podczas akcji gdzie jest więcej ludzi i coś się dzieję dźwięk przerywa dziwnie, np przy wybuchach, wygląda to tak jak by dźwięk nie mógł wyrobić słychać wybuch ale tylko w połowie i inne dźwięki wtedy tez znikają nie słychać strzałów odgłosów walki czasami znowu słychać tylko strzały własnej broni i nic więcej i za chwilę gdy akcja się uspokoi to dźwięk wraca do normy oczywiście tylko na chwilę
Grzebałem w sterownikach dźwięku w sterownikach do karty graficznej i nic HEELP bo nie mam pojecia czego to moze byc przyczyna .
Grę mam w wersji rosyjskiej ale to chyba nie ma znaczenia przecież dźwięk się nie zmienia wersja sprawna wszystko działa jak należny tylko nie dźwięk, mam wgrane spolszczenie które działa i nie było z nim problemów więc to chyba nie w nim problem grę sprawdzałem poprzez program origin i pisał wszystkie pliki sprawne
TO Specyfikacja mojego sprzetu oczywiście sterowniki do dźwięku i grafiki są aktualne a system miał niedawna reinstala
Procesor : Intel Core 2 Quad Q8300 @ 2.50GHZ
Pamięć Ram : DDR3 4GB
Karta Graficzna : Nvidia Geforce GTS 250
Karta dźwiękowa : Realtek High Definition Audio
System Win 7 32 Bit
PS
W BF 3 Beta takich problemów nie miałem co trochę mnie dziwi dlaczego teraz takie problemu mam
Licze na jakąkolwiek pomoc :roll:
– Dodane 13.12.2011 (Wt) 1:45 –
Wznawiam pytanie no kurw a nikt nie zna odpowiedzi ??