Battlefield 3 nie włącza się

Kupiłem niedawno pudełkową wersję tej gry. Zainstalowałem i mam ją w bibliotece origina. Klikam na graj i po synchronizacji przenosi mnie na stronkę BF3. Nie lubię grac po sieci, więc ominąłem te wypełnianie statusów, fotek i td. W zakładce kampania klikam na wielki baner kampania i nic się nie dzieje. Nie mam pojecia jak uruchomić tę grę, może to problem z zaporą? Proszę o pomoc

Witaj, popraw proszę tytuł tematu tak aby wstępnie informował o problemie, użyj przycisku EDYTUJ , który znajdziesz w prawym górnym rogu Swojego posta. Dobrze zatytułowany temat daje szansę na szybszą pomoc. Dziękuję za uwagę.

Tip: Unikaj słów: “problem”, “help”, “pomocy” i.t.p. Tego typu słowa nie spowodują szybszej reakcji a mogą odnieść odwrotny skutek od oczekiwanego, tytuł tematu ma być skróconym opisem Twojego posta- powodzenia.

na tej stronce jak cie przenosi chyba jednak trzeba porobić co tam jest

napisz konfiguracje komputera i system

Nie jestem pewien, ale być może nie zainstalowałeś jakichś tam wtyczek BF-a do przeglądarki. W prawym górnym rogu na pomarańczowo świeci taka mała strzałka w dół, kliknij na nią i może coś zainstaluje.

Dodane 29.08.2013 (Cz) 0:32

PS: Najpierw w prawym dolnym rogu przeglądarki uruchamia się małe okienko, a dopiero później gra pojawia się w pasku. Możliwe, że wyłączasz przeglądarkę i gra nie zdąża się włączyć.

Dziękuję za pomoc. Pomogło przestawienie origina w tryb offline.