Battlefield 3 pomoc w rozwiązaniu misji

Cześć, po długim męczeniu się i zmuszeniu w końcu bf 3 do działania zacząłem grać, doszedłem do misji polowanie, latam nad lotniskiem wroga, namierzając wrogów podczerwienią i niszcząc ich, do tego momentu jest wszystko ok, potem mówią że z zachodu jadą jakieś 3 pojazdy i w ich stronę leci helikopter, ok rozwalam ich i mówią coś o jakiś uciekinierach, ok rozwalam ich i nic, po tym lotnisku jeździ mi jakiś pojazd którego za cholerę nie mogę zniszczyć, jest oznaczony na pomarańczowo i ma taki trójkąt, namierzam go ale zanim coś go trafi to ucieka z tego pola które zaznaczyłem do ostrzału, wkurza mnie już to, jakieś rady? Broni też nie mogę zmienić tylko te głupie rakiety które wystrzeliwują co 2 3 albo 4 sekundy, wrrr pomóżcie bo już mi się cierpliwość kończy.

powinno pomóc :lol: :lol: 8) 8) :lol: :lol:

Zminimalizuj grę, włącz manager zadań, znajdz battlefielda w procesach, kliknij na niego prawym klawiszem, ustaw koligację zaznaczająć TYLKO Procesor 0, spowrotem maksymalizuj grę, powtórz od ostatniego save, jak przejdziesz włącz koligacje na resztę procesorów, czyli jak było

:slight_smile:

Też się z tym męczyłem :slight_smile:

aeroflyluby , a do czego ma mi służyć twoja porada?;> gra działa dobrze na wysokich, tylko mam problem tak jak opisałem.

Nie wiem czy mnie dobrze zrozumieliście, kasuje ten helikopter i uciekinierów, zostaje mi ten jakiś główny klucz czy coś tam, po zniszczeniu tych pojazdów uciekinierów i helikoptera pokazuje mi się takie coś, i za H****** nie mogę tego zniszczyć chodzi o ten pomarańczowy punkt na screenie.

juvr.jpg

igrek , tak ,dobrze zrozumiałem, pisałem że też się z tym męczyłem :wink: - masz nie celować w ten pomarańczowy cel ze screena - bo to jest chyba nie wykonalne :wink: - tylko w cel na pasie/parkingu.

Przechwytywanie.JPG

Ale już go rozwaliłem :frowning: w filmiku widać że jak rozwali się ten helikopter pojazdy i uciekinierów to wraca do myśliwca, a ja dalej tkwie w tym czymś :frowning:

igrek , możesz wrzucić gdzieś save - Documents\Battlefield 3\>settings< .Sprawdzę jak to było ,w razie co podrzucę Ci następny save .

Ok:) ale jak coś to się nie śmiej bo ja rzadko w takie gry gram :stuck_out_tongue: ale mimo wskazówek nie daję rady.

Spoko, spoko :wink: pamiętam że również dobre parędziesiąt razy powtarzałem tą misje :slight_smile:

Wy testowałem na wysokich detalach :stuck_out_tongue: bez ściny :smiley: a wcześniej się zawieszał po 30 sekundach, wgrałem najnowsze sterowniki do grafy =D> o ręką odjął :smiley:

Najnowsze stery do grafiki w przypadku BF3 to podstawa . I wcale nie jest potrzebny jakiś “hiper” sprzęt aby pograć w rozsądnej jakości.

Łukash , tu save dałem cały folder settings http://www64.zippyshare.com/v/54082751/file.html gram w 1280x1024

http://www.speedyshare.com/file/DqWsB/settings.zip

:slight_smile: Oglądnij sobie gdzieś na YT co się dzieje po ,bo między czasie akcja przenosi się do pokoju przesłuchań.

Ale rozumiem że zrobiłeś? Jak tak to ja robiłem coś nie tak czy co?

Nie wiem jak Ty to robiłeś :smiley: .Ja odpaliłem grę ,zestrzeliłem co trzeba było i poszło dalej :smiley:

igrek Może u Ciebie się coś “zladżyło”? Ja bym na Twoim miejscu włączył CAŁĄ misję od nowa…

Może coś źle robiłem, bardzo Ci dziękuję :slight_smile:

igrek , Nie ma sprawy . xZdzislawx , ale jakby save był uwalony to byłby chyba nieczytelny a tu problemu nie było .Ciężko wyczuć o co chodziło…

Jest to błąd wyskakujący osobą ze scracowanym battlefieldem3 … Jedynie pobrac save od kolejnej misji.