Battlefield 3 problem z instalacją z płyty

Witam! Wczoraj kiedy grałem w bfa pojawiły mi się tzw. “Artefakty”. Zrobiłem to co mi powiedział kolega czyli odinstalowac grę i zainstalować ponownie. Tylko ze mam dziwaczny problem. Pierwszy raz ściągałem grę przez Origin. A teraz zależy mi zeby jak najszybciej wejść do gry , i chce zainstalować z płytki. A problem jest taki : kiedy kliknąć program AutoRun.exe i Setup.exe wyskakuje mi taki error “E\ program nie jest prawidłową aplikacją systemu Win32”. Komputer jest czysty , bez wirusów i plików TMP. Jak będzie potrzebne to tu daje specyfikację :

Windows Vista 32 bit

4gb ram

Intel Dual Core 2.20 GHz

Nvidia Geforce g102m.

Powiedz jak ty to zrobiłeś,że grałeś na tej grafice w Bf’a??? Ja kiedyś to zrobiłem na laptopie żony na asusie PRO5DIN właśnie z tą grafiką g102m i menu mi się już cieło, wszystko na najniższych detalach, procek też 2wu rdzeniowy… Coś tu ściemniasz.

Bardziej mi się wydaje, że twoja grafika się przegrzała trochę lub po prostu nie dała sobie rady z takim obciążeniem. Jak uda Ci się zainstalować BF3 i dalej będą artefakty, to spróbuj przeczyścić układ chłodzenia karty, jak nic to nie da to karta się sypie.

A co do instalacji z płyty, to spróbuj zrobić obraz płyty, zamontować w wirtualnym napędzie i z niego zainstalować

Chodzi mi w 27 fpsach. Dla mnie to płynnie . Ale to nie problem. Ja sie pytam jak włączyć instalator. :slight_smile:

Dodane 14.04.2013 (N) 17:02

Silvver , dzieki za radę , juz wszystko działa. Artedakty zniknęły.