Witam. Mam Chęć kupić na g2a Grę battlefield 4 na PC. Problem jest taki że ta gra nie ma polskiego języka. na Torrentach znalazłem spolszczenie z dubbingiem. czy jak kupię tą wersję angielską na g2a na origin to zadziała to spolszczenie z torrentów? czy lepiej szukać polskiej wersji Battlefield? Link do Battlefield 4 na G2A: https://www.g2a.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-global.html Link do spolszczenia na [ciach]
Uno - jak chcesz mieć wersję bez polskiego języka, twój wybór.
Dwa - nie polecam wspominanie o torrentach czy piratach bo bardzo szybko twój wątek wyląduje w koszu bo to łamanie regulaminu forum z którym na pewno się zapoznałeś … przynajmniej tak sądzę. Spolszczenie może nie zadziałać.
Trzy - zastanawiam się czemu interesuje Cię cena 48,59 zł za BF4 bez języka polskiego, skoro dopłacając ok. 6 zł masz wersję polską za 52,90zł (muve.pl) lub 54,99zł (cdp.pl).
@up Interesuje mnie dlatego gdyż tu mogę zapłacić telefonem a na chwilę obecną mogę zapłacić jedynie przez sms premium. to jest sposób aby mieć polski język +dubbing polski po kupnie tego battlefielda?
Nie odpowiem na to pytanie z racji tego że nie wiem. Z tego co się orientuję, wiele spolszczeń z torrentów może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Zastanów się czy nie lepiej poczekać i zapłacić za wersję polską.
Na g2a jest najtaniej za 33 zł.
Grę odpalasz z battleloga gdzie masz możliwość wybrania języka na dole strony
więc chyba nie ma różnicy
a poza tym chyba jest promocja na originie z bf
pozdrawiam
Nie ma, jest za 59zł.
To tylko zmienia język panelu, nie gry.
nie prawda mi zmienia język
Mówimy teraz o dubbingu czy o napisach ?