Battlefield 4 Punkbuster ciągle wywala po wejściu na serwer

Cześć… Forum :wink: Grałem sobie wczoraj normalnie dzisiaj próbuję wejść na serwer spoko serwer się załącza mogę zmienić broń żołnierza widzę mapę ale mija minuta i gra wywala i dostaję komunikat zostałeś wyrzucony przez PunkBustera… wywala mnie tak z każdego Serwera na który wejdę i nie mogę. Grać :slight_smile: ktoś ma jakiś pomysł radę jak to naprawić Podaję wam Moje logi z dokumentu Battlefield-PCBL :slight_smile:

Albo masz na kompie datę 04.01.2020 albo dałeś zły fragment logu.

Dodam iż wczoraj Grałem Na kilku mapach i wbijałem sobie Poziomy a dzisiaj wchodzę na serwer ładuje się za chwile wychodzi i mam komunikat zostałem wyrzucony przez Punkbustera
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player ‘dAMIANOMINos’ … GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd
Sprawdzałem I to nie Jest spowodowane Czitowaniem bo wczoraj mogłem grać normalnie… i nagle znikąd dziś Ban :wink:

• #50000-59999 – Aimbot
  • 60000-69999 – Wallhack
  • 70000-79999 – Multihack
  • 80000-89999 – Gamehack
  • 90000-99999 – Sterowniki wideo ułatwiające grę
  • 100000-109999 – Speedhack
  • 110000-119999 – Autofire
  • 120000-129999 – Game Hook
  • #130000-139999 – próba zhakowania programu PunkBuster
    jak widzicie żadna z tych liczb nie odpowiada Powodowi przez który dostałem Bana Bo to GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd różni się i nie jest takie samo jak Czity :slight_smile: Więc nie rozumiem za co dostałem bana skoro mogłem jeszcze wczoraj grać… :slight_smile: 0a6840dd-to GUID Jest dziwnie za krótkie cała ta sprawa Mi śmierdzi skoro grałem czysto to po co ktoś Mi banuje możliwość grania na wszystkich serwerach :wink: Jestem Drugą osobą którą Potraktowali w ten sposób :wink:

Tak czy inaczej, ban to ban. Btw, liczba może być zapisana szesnastkowo.

Za multihacka dostałeś bana (VIOLATION (MULTIHACK) 71541):
https://www.pbbans.com/mbi-view-ban-424460.html
Jeżeli niesłusznie to wyślij “Appeal” w “General information” masz odnośnik do tego.
Ale wątpię, że odbanują. Na zagranicznych forach też pojedyncze osoby zgłaszały i nie wygląda na to, żeby odbanowało.

Ja raz bana dostałem za granie na Linux - systemy anticheatowe mają z tym problem. :stuck_out_tongue:

Domker Tylko Wiesz ja szukałem na stronach które banują graczy za czitowanie :wink: PBBANS GGC BF4DB … nigdzie tam nie znalazłem mojego nicku i bana za cokolwiek czyli BF4 nie mam żadnych czitów używanych zawsze była normalna gra :wink: a mimo to Punkbuster dał bana na wszystkie serwery :wink: które są :wink:
Koledzy na BF4 nie widnieję na liście banów na stronach typu
Pbans
Ggc
Bf4db
Ale jakoś
Punkbusterowi nie przeszkadzało to żeby mi wlepić bana na 1000 Serwerów i to za nic :wink: za czystą grę śmiech na sali :wink:
Tylko Domker ty mi pokazujesz BF3 a mi chodzi o battlefielda 4
Domker Bo Gwarantuję ci to że jeszcze Grałem :wink: sobie na serwerze normalnie i próbowałem wbić poziom… potem poszedłem na jakiś inny serwer zabiłem 2 graczy admin dał mi zakaz wstępu na serwer następnego dnia próbuję wejść na serwer i jedyne co to wywala mnie ciągle ze serwera no i to :wink: przecież czemu Domkers mogłem grać wcześniej i nie dali mi tego bana tylko dopiero na kolejny dzień… gdy wyłączyłem grę włączyłem Ban już był na 1000 Serwerów :wink:PUNKBUSTER%20KICK
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player ‘dAMIANOMINos’ … GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd

Panicagaming Ban To Ban Mówisz tylko Jakim Prawem Skoro Nie używałem Czitów :wink: grałem czysto a oni jakiś idiota nałożył bana na wszystkie serwery jakie są nie na 1 tylko na wszystkie gdybym czitował to ban byłby na 1 serwer na który wchodzę z czitami a nie na wszystkie :wink: bo na innych serwerach mnie nie było grałem cały czas na 1 i nic się nie działo a na drugi dzień ban na wszystkie serwery :slight_smile: XD więc jestem czysty logiczne :wink: więc ten Ban był niesłuszny Panicagaming :slight_smile: dali mi go bo mogli i mają taką władzę :wink: w powodzie Bana Panica nic nie pisze AIMBOT WALLHACK I inne oszustwa więc Oni nie mieli Prawa Mnie banować :wink: bo do niedawna grałem i nie dali mi żadnego BANA Więc o co tu biega do Cholery :smiley:

Prawem admina :wink:

No to Niech EA i Evenbalance się Pieprzą… banują niewinnych graczy wymyślając sobie powody na bana na kogoś kto nie używa czitów i banuje żeby kupowali kolejne ich gry… łatwa kasa… i zarobek. w ten sposób
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player ‘dAMIANOMINos’ … GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd-TO jeden z powodów dla których Chcą sobie zarobić gram legalnie banują mnie i myślą że kupię BF5 Masa innych Graczy tak samo :wink: oberwała :wink: skok na kasę :smiley:

A może za dobrze grałeś i Cię użytkownicy zgłosili? :thinking:

https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/dAMIANOMINos/stats/505975943/pc/
https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/dAMIANOMINos/detailedstats/505975943/1/
Zobacz Panicagaming Moje Staty i powiedz mi czy ci to wygląda na Czitowanie :wink:
Na poligon mogę wchodzić Ale tylko tam na żaden serwer z Punkbusterem nie mogę wejść bo wywala z Tym Komunikatem o którym już wam mówiłem to GUID GLOBAL BAN :wink:
więc albo EvenBalance głupie zdejmie mi tego Niesłusznego Bana za próbę oskarżenia mnie o czitowanie jak nawet w komunikacie global BANA Nie ma żadnej wzmianki o AIMBOT WALLHACK I innym szajsie :slight_smile: więc jestem czysty a ban jest bo tak się komuś chciało … albo Walić EA i Evenbalance i nigdy więcej nie kupię żadnej gry od nich :confused:

Sprawdziłem teraz Gra mnie nie wywala :wink: jak wchodzę na Serwery Które nie mają Punkbustera i grać mogę ale co z tego skoro… nie nabiję sobie poziomów :frowning: na nie rankingowych :wink:

Zostaje kontakt z supportem.