Cześć… Forum Grałem sobie wczoraj normalnie dzisiaj próbuję wejść na serwer spoko serwer się załącza mogę zmienić broń żołnierza widzę mapę ale mija minuta i gra wywala i dostaję komunikat zostałeś wyrzucony przez PunkBustera… wywala mnie tak z każdego Serwera na który wejdę i nie mogę. Grać ktoś ma jakiś pomysł radę jak to naprawić Podaję wam Moje logi z dokumentu Battlefield-PCBL
Albo masz na kompie datę 04.01.2020 albo dałeś zły fragment logu.
Dodam iż wczoraj Grałem Na kilku mapach i wbijałem sobie Poziomy a dzisiaj wchodzę na serwer ładuje się za chwile wychodzi i mam komunikat zostałem wyrzucony przez Punkbustera
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player ‘dAMIANOMINos’ … GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd
Sprawdzałem I to nie Jest spowodowane Czitowaniem bo wczoraj mogłem grać normalnie… i nagle znikąd dziś Ban
- #50000-59999 – Aimbot
- 60000-69999 – Wallhack
- 70000-79999 – Multihack
- 80000-89999 – Gamehack
- 90000-99999 – Sterowniki wideo ułatwiające grę
- 100000-109999 – Speedhack
- 110000-119999 – Autofire
- 120000-129999 – Game Hook
-
#130000-139999 – próba zhakowania programu PunkBuster
jak widzicie żadna z tych liczb nie odpowiada Powodowi przez który dostałem Bana Bo to GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd różni się i nie jest takie samo jak Czity Więc nie rozumiem za co dostałem bana skoro mogłem jeszcze wczoraj grać… 0a6840dd-to GUID Jest dziwnie za krótkie cała ta sprawa Mi śmierdzi skoro grałem czysto to po co ktoś Mi banuje możliwość grania na wszystkich serwerach Jestem Drugą osobą którą Potraktowali w ten sposób
Tak czy inaczej, ban to ban. Btw, liczba może być zapisana szesnastkowo.
Za multihacka dostałeś bana (VIOLATION (MULTIHACK) 71541):
https://www.pbbans.com/mbi-view-ban-424460.html
Jeżeli niesłusznie to wyślij “Appeal” w “General information” masz odnośnik do tego.
Ale wątpię, że odbanują. Na zagranicznych forach też pojedyncze osoby zgłaszały i nie wygląda na to, żeby odbanowało.
Ja raz bana dostałem za granie na Linux - systemy anticheatowe mają z tym problem.
Domker Tylko Wiesz ja szukałem na stronach które banują graczy za czitowanie PBBANS GGC BF4DB … nigdzie tam nie znalazłem mojego nicku i bana za cokolwiek czyli BF4 nie mam żadnych czitów używanych zawsze była normalna gra a mimo to Punkbuster dał bana na wszystkie serwery które są
Koledzy na BF4 nie widnieję na liście banów na stronach typu
Pbans
Ggc
Bf4db
Ale jakoś
Punkbusterowi nie przeszkadzało to żeby mi wlepić bana na 1000 Serwerów i to za nic za czystą grę śmiech na sali
Tylko Domker ty mi pokazujesz BF3 a mi chodzi o battlefielda 4
Domker Bo Gwarantuję ci to że jeszcze Grałem sobie na serwerze normalnie i próbowałem wbić poziom… potem poszedłem na jakiś inny serwer zabiłem 2 graczy admin dał mi zakaz wstępu na serwer następnego dnia próbuję wejść na serwer i jedyne co to wywala mnie ciągle ze serwera no i to przecież czemu Domkers mogłem grać wcześniej i nie dali mi tego bana tylko dopiero na kolejny dzień… gdy wyłączyłem grę włączyłem Ban już był na 1000 Serwerów
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player ‘dAMIANOMINos’ … GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd
Panicagaming Ban To Ban Mówisz tylko Jakim Prawem Skoro Nie używałem Czitów grałem czysto a oni jakiś idiota nałożył bana na wszystkie serwery jakie są nie na 1 tylko na wszystkie gdybym czitował to ban byłby na 1 serwer na który wchodzę z czitami a nie na wszystkie bo na innych serwerach mnie nie było grałem cały czas na 1 i nic się nie działo a na drugi dzień ban na wszystkie serwery XD więc jestem czysty logiczne więc ten Ban był niesłuszny Panicagaming dali mi go bo mogli i mają taką władzę w powodzie Bana Panica nic nie pisze AIMBOT WALLHACK I inne oszustwa więc Oni nie mieli Prawa Mnie banować bo do niedawna grałem i nie dali mi żadnego BANA Więc o co tu biega do Cholery
Prawem admina
No to Niech EA i Evenbalance się Pieprzą… banują niewinnych graczy wymyślając sobie powody na bana na kogoś kto nie używa czitów i banuje żeby kupowali kolejne ich gry… łatwa kasa… i zarobek. w ten sposób
Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster permanent ban issued on this Game Server for player ‘dAMIANOMINos’ … GLOBAL PunkBuster GUID BAN 0a6840dd-TO jeden z powodów dla których Chcą sobie zarobić gram legalnie banują mnie i myślą że kupię BF5 Masa innych Graczy tak samo oberwała skok na kasę
A może za dobrze grałeś i Cię użytkownicy zgłosili?
https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/dAMIANOMINos/stats/505975943/pc/
https://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/dAMIANOMINos/detailedstats/505975943/1/
Zobacz Panicagaming Moje Staty i powiedz mi czy ci to wygląda na Czitowanie
Na poligon mogę wchodzić Ale tylko tam na żaden serwer z Punkbusterem nie mogę wejść bo wywala z Tym Komunikatem o którym już wam mówiłem to GUID GLOBAL BAN
więc albo EvenBalance głupie zdejmie mi tego Niesłusznego Bana za próbę oskarżenia mnie o czitowanie jak nawet w komunikacie global BANA Nie ma żadnej wzmianki o AIMBOT WALLHACK I innym szajsie więc jestem czysty a ban jest bo tak się komuś chciało … albo Walić EA i Evenbalance i nigdy więcej nie kupię żadnej gry od nich
Sprawdziłem teraz Gra mnie nie wywala jak wchodzę na Serwery Które nie mają Punkbustera i grać mogę ale co z tego skoro… nie nabiję sobie poziomów na nie rankingowych
Zostaje kontakt z supportem.