Witam mam problem z grą battlefield bad company 2. Dzisiaj przyjechał do mnie kurier i od razu gdy odebrałem paczkę wrzuciłem płytę do czytnika i zainstalowałem grę po instalacji gdy chciałem ją uruchomić wyskoczyła mi informacja że są aktualizacje i czy chce je pobrać i zainstalować. Dałem tak i czekałem cierpliwie aż się wszystko pobierze i gra będzie aktualna
Gdy skończył się cały proces i gdy uruchomiłem grę utworzyłem nowe konto w EA i nie tracąc czasu włączyłem tryb gry wieloosobowej, ale gdy chce wejść na jakiś serwer wyskakuje mi że albo serwer jest już pełny chociaż są jeszcze na nim wolne miejsca, albo że przerwano połączenie s serwerem i żeby spróbował później. Wyłączyłem grę i uruchomiłem ją ponownie jak administrator, i zadziałało pograłem jakieś 15 minut i później samo mnie wyrzuciło z serwera i teraz w ogóle nie mogę wejść na żaden serwer bo cały czas się wyświetla tamta informacja. Proszę o pomoc jeśli ktoś wiedziałby jak ten problem rozwiązać dzięki z góry i pozdrawiam
WItam , mam ten sam problem :? Kupiłem dzisiaj gre , zainstalowałem , zaktualizowała się włączyłem kampanie i smiga jak trzeba Ale jak chce zagrać w Multiplayer to pokazuja si eserwery itp. Ale jak chce się z jakimś połączyć to wyskakuje komunikat
[WIADOMOŚĆ : Przerwano połączenie z serwerem.SPrawdz swoje połączenie sieciowe i sprobuj ponownie] :?
Dodam że raz wejdzie do gry , a raz nie … a jak już wejdzie to pogram z 5 min i mnie wywala z gry i wyskakuje komunikat
[Zostałeś wyrzucony z gry] :?
Internet działa i śmiga jak trzeba , wszystkie stronki sie otwierają itp. Łącze mam 3 mb w dzień i 6mb w nocy
Bardzo prosze o odpowiedz
Boże…
Poczekajcie, gra co dopiero wyszła dziękujcie, lepiej, że gra wyszła przed planowanym terminem.
DObrze , ciesze się ze wyszła przez terminem , ale chciałbym wiedzieć czy to wina gry czy wina z mojej strony … kapujesz ? czy to takie trudne ?
W wielu miejscach nadal pisze że premiera jest dopiero jutro także możliwe że serwery blokują dostęp do oficjalnej premiery i dlatego wywalają ale piszcie bo sam jestem ciekaw ;]
Może Windows Wam blokuje połączenie. Jak się pojawi błąd to zminimalizuj okno i zobacz.
W Windowsie jest wszystko odblokowane niema szans żeby go blokowało, po prostu raz można grać a raz nie ma szans żeby wejść na jakiś serwet i nie mogę znaleźć tego przyczyny.
Serwery są powyłączane , to jest przyczyna Mimo że gra już jest , to serwery ruszają dopiero 5 czyli od jutra a dokładniej za niecałe 2h
Pozdro i do zobaczenia na serwerach
– Dodane 05.03.2010 (Pt) 8:34 –
Jednak mamy już 5 a nadal wyskakuje ten błąd :roll:
Ja próbowalem o godzinie 00:30 i dalej mnie rozłączało…Czy sytuacja się zmnieniła?Raportujcie na bieżąco
Ja nadal nie moge wejść … już zaczyna mnie to wkur…ć bo nie po to dałem 130 zł żebym pograć niemógł
Ja też mam ciągle to samo raz mogę zagrać bez problemu a raz na żaden serwer nie mogę wejść
Zastanawiam się czy to czasem nie wina PunkBuster-a którego zainstalowałem podczas instalacji gry.
To odinstaluj i zaisntaluj gre jeszcze raz i powiedz czy działa bez PunkBustera
Już uruchamiałem grę bez PunkBuster-a ale to nie odniosło skutku ten sam efekt albo i gorszy bo gra od razu wywala komunikat przed podłączeniem do serwera że trzeba uruchomić PunkBuster-a
Ja już też się wkurzam bo jeśli za grę płaci się te 130 zł to powinna chodzić bez żadnych problemów.
Dokładnie , poczytaj na stronie Electronic Arts , masa osób ma ten problem …
■■■■■■■ ja też mam problem wczoraj nie mogłem się lognąć na moje konto ea zeby grać wsieci raz było ok a raz nie ale jak już się zalogowałem to server naogól był płny ale jak juz znalazłem odpowiedni to mogłem grać i było wrzystko ok. A dzisiaj nie mam problemu z logowaniem się na ea tylko odrazu mnie łaczy ale jak chce grac i połacze sięna server to po minucie wywala mnie pb i pisze zeby zaktualizować na stronie wchdze na nią i klikam odpowiednie warianty i jak juz przychodzi do momentu sciągnięcia aktualizacji pb to pokazuje mi się zpaist okna do zapisu programu setkie liter w nowym okniw:/ człowiek wydał tyle kasy na gre a nawet nie moze normalnie bez problemów zagrać w sieci
Nic nie aktualizuj bo to i tak nic nie daje bo to wina “ea” oni muszą zrobić
Wejdz na tą strone bo tutaj się niczego o BC2 nie dowiesz …
Pozdro
cześć dzisiaj kupiłem bf bc2 zainstalowałem ale mi w ogule nie wyswietla żadnych serwerów. Wiecie może o co chodzi?? proszę o odpowiedź
Są to błędy z EA nic na to nie poradzisz , trzeba czekać aż to naprawią
OMG Ludzie!
Odpalcie PB, dodajcie w nim gre BFBC2, kliknijcie check update, zaktualizuje się i można grać.
Myślisz że tak nie robiłem ? i 80% ludzi tak nie robiło ? :shock:
- Nie działa …