Witam. Mam następujący problem: Kilka dni temu kupiłem grę Battlefield Bad Company 2. Na początku wszystko działało jak należy. Dzisiaj gdy chciałem wejść na serwer online podczas ładowania gra się wyłączyła i wyrzuciło mnie do pulpitu, nie pojawił się także żaden błąd. Dzieje się tak za każdym razem gdy wchodzę na jakikolwiek serwer, lecz nie występuje to w grze pojedynczego gracza. Czy da się coś z tym zrobić, czy może trzeba reinstalacji gry? Z góry dziękuję za pomoc.
Może wkradł się jakiś błąd więc na początek spróbuj jeżeli masz ustawione to przywracanie systemu do dnia kiedy gra działała poprawnie. Jeżeli to nie pomoże to niech ktoś inny się wypowie, kto ma tą gre.
Zrobiłem ‘Przywracanie systemu’ i narazie gra działa normalnie. Zobaczymy co będzie później ale mam nadzieje że to pomogło. Wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
Ale wywala do pulpitu bez żadnego komunikatu? Bo jeśli pb cię wychrzania to weź zaktualizuj ręcznie pb przez plik pbsetup.exe, a jeśli to nie pomoże to jest jeszcze pbscv…
Najczęściej pomaga format i zainstalowanie gry od nowa :). Ja z kolei mam inne pytanie-cały czas ma na ekranie napis “Przeładuj” pod celownikiem, nawet jak się zrespię i w ogóle nie strzelałem. Napis jest wkurzający i wygląda na buga, ktoś tak ma? Można to naprawić, czy tylko reinstalacja gry?