Battlefield Heroes, co o tym myślicie? :)

W zasadzie jestem fanem serii, wszystko zaczęło się od Battlefielda 1942, grałem w SinglePlayera miesiącami. Wtedy nie każdy miał internet… 2002r :roll:

Ostatnio tak sobie oglądam filmiki BF Heroes, i powiem że zapowiada się super zabawa. :slight_smile:

Fajny jest ten pomysł z siedzeniem na skrzydle samolotu ^^

battlefield-heroes-20080228111424386-000.jpg

Gra ma skupić szerze fanów, jestem ciekawy wymagań… Ponoć włączy się przy 1GHz 512MB RAM i byle jaka karta graficzna, oczywiście grafika rysunkowa że tak powiem, ale dla lepszych komputerów też są różne smaczki, chociażby te cienie.

Jak myślicie? Jakie będą wymaganie sieciowe?

[Tak bym nie spojrzał, przez pół roku miałem internet z pingami od 3000 wzwyż, poważnie. Teraz zmieniłem]

Aha, premiera ma być jakoś w lato.

http://www.battlefieldheroes.cal.pl/

Zapraszam :slight_smile:

dla mnie dno…to będzie koniec serii BF jako jednej z najbardziej popularnych gier MMOFPS…mimo, iż ta gra będzie za darmo do ściągniecia w lipcu to i tak nic nie uratuje całej wyśmienitej serii BF z “dwójką” na czele ;]

Przesadzasz np taki TEAM FORTRESS ( ta nowa gra co jest z pakietem ORANGE BOX ) jest bardzo grywalna

ale porównaj sobie BF2 i poprzednie części do nowego…zupełnie inaczej wygląda…dla mnie to będzie porażka

Dlaczego zawsze musi być przekonanie "INNE NIŻ WCZEŚNIEJ=GORSZE "? poczekaj zagrasz jak stwierdzisz że będzie do 4 liter to hehe cóż zawsze jest BF 2 i BF 2142

Trochę innowacji! :slight_smile:

EA szaleje, a wy tu że klapa…

Zazwyczaj robili gry o tematyce najbardziej lubianej, głównie na zysk.

Teraz mamy grę "4 free"

Im więcej PODOBNYCH nowych części produktu tym większe prawdopodobieństwo porażki.

Gra X, później wychodzi X-2 i zazwyczaj X-3 do bani, coś takiego było z Wormsami.[ale przykład xD]

1. Battlefield 1942 + Późniejsze dodatki

2. Battlefield Vietnam [coś jak BF1942, żeby zająć czymś fanów przed hitem BF2]

3. Battlefield 2

4. Battlefield 2142

I tutaj kończy się chronologia BF na Pecety

1. tytuł to Bad Company, ale to już na inne pudło.

Więc coś musieli wymyślić, a że wszystkie konflikty które nadawały się na grę już były…

No i czekamy na coś zupełnie nowego, coś co zupełnie zmieni spojrzenie na BF, na moje będzie hit.

Oczywiście nie każdemu spodoba się taka grafika, bardziej bajkowe wszystko :P. Ale jak grałem w Bad Day: LA

to mi się spodobał taki styl.

Btw. Ktoś gra w Battlefield 1942 w sieci jeszcze?

A dla mnie to bardzo ciekawa pozycja się nam tu zapowiada :slight_smile: Grafika i rozrywka będzie konkurencją dla płatnego TF.

Tak dla globalnego uświadomienia, jeśli ktoś nie wierzy w sukces:

Trackamnie Nations ściągnięto 30 milionów razy…

Przecie darmówka :stuck_out_tongue:

Zapraszam na forum poświęcone grze battlefield heroes

www.battlefieldheroes.com.pl/ oraz www.battlefield.com.pl/

pozdrawiam