[Battlefield V] Plik z Polskim dubbingiem do Battlefield V

Hejcia potrzebuję żeby ktoś udostępnił mi plik z Polskim dubbingiem do Battlefileda 5, w grze działa mi tylko wersja z Angielskim dubbingiem, interfejs i wszystko w grze działa normalnie po Polsku, tylko ten dubbing jest tylko i wyłącznie po Angielsku. W innych wersjach gry zamieniało się jakieś pliki jak coś nie działało, ale to się mogło zmienić, może ktoś ma/ znajdzie w internecie plik, który odpowiada za Polski dubbing i mi tutaj podeśle?

Napisz do supportu EA.

2 polubienia

Zapewne ściągnięta wersja Angielska gry z torrentów (z wyciętym polskim dubbingiem). Ściągając grę z klienta Origin, można przełączyć się między dubbingiem polskim a angielskim.

Kup oryginał:)

To może zanim kolejny odpowie, otrzymamy informację jaką masz wersję ?

2 polubienia

Mam pełną wersję nie lubię piratów, tym bardziej że w większości są wirusy, może to przydatna informacja ale nie mieszkam na terenie Polski (przynajmniej nie teraz).
Drugie pytanie: Czy to prawda, że BFV ma kampanię (single player) która trwa około 1 godziny, bo nie chciałem grać bez Polskiego dubbingu, ale jeśli faktycznie ma tylko godzinę to może uda mi się odzyskać jakoś pieniążki poprzez zwrócenie gry, bo do online za bardzo się przywiązywać nie chcę.

W 1.5 h przejdziesz na wysokim poziomie trudności więc na normalu zapewne taki wynik osiągniesz. Co do ograniczeń regionalnych - skontaktuj się z ea.