Bezprzewodowa klawiatura mechaniczna

Hej, szukam bezprzewodowej klawiatury mechanicznej do ok 400zł. Zastanawiam się czy jest to wgl wykonalne? google nie pomogło mi ani trochę. Przełączniki jakieś ciche bez kliku.

Sorry za post pod postem. Ale znalazłem klawiaturkę Drevo Calibur. Dość popularna za granicą, ale u nas chyba nigdzie jej nie ma. Co o niej sądzicie? Pomijam ew problem z reklamacją przy zakupie np w niemczech. Może ktoś, używa?

Nie ma dobrego bezprzewodowego mechanika, nie możesz puścić przewodu pod biurkiem?

Corsair Gaming K63 Wireless Blue LED [Cherry MX Red] jedynie mi się kojarzy z tych dostępnych u nas.

Nie mam biurka :stuck_out_tongue: Aktualnie mam modecoma lan party, to niska półka ale ogółem jestem zadowolony. Gdyby jeszcze miała brązowe przełączniki zamiast niebieskich to było by super. Ale problem w tym że już nie raz/ nie dwa zrzuciłem go na ziemie ciągnąć nogą za kabel. I tak jestem zaskoczony że tyle wytrzymał. A teraz zaczął szwankować klawisz W, tzn czasami przerywa gdy się go przytrzymuje.

Podejrzewam raczej jakieś uszkodzenie na PCB, a że mógłbym mieć klawiaturę bezprzewodową i na innych przełącznikach to zdecydowałem się nie bawić w naprawianie.

To że u nas bardzo słabo z bezprzewodowymi klawiaturami mechanicznymi to wiem. Ale kupno za granicą to dla mnie nie problem.

Żeby doprecyzować moje wymagania, to szukam raczej małej klawiatury która się zmieści na kolanach. Bez numpada. Dobrze by było gdyby przełączniki były wymienne. Z tańszych wpadł mi w oko własnie wymieniony wyżej Drevo Calibur, też na przełącznikach Outamu ale mógłbym chociaż sobie wybrać czarne. Szukam też jakichkolwiek alternatyw. A najbardziej boję się z tego wszystkiego ew jakości połączenia, po cichu liczę na to że bluetooth będzie się lepiej sprawował niż 2,4ghz.